Followers

Monday, 3 September 2012

Perhimpunan Janji Di Tepati Di Bukit Jalil 31 Ogos 2012

Hi & Assalammualaikum..

Sy pegi perhimpunan Janji di tepati kat Bukit Jalil 31 Ogos 2012 hari tu..
Sebenarnya, tiada paksaan daripada sesiapa pon sy nak pergi ni..
Kalau nak pergi, sila lah bagi nama & bergumbira lah nanti!!~ *gumbira sangat -__-!

Dalam pukul 430 dah kena berkumpul kat office..
Dan semua kerja jadi rushing aritu..
Bawak ada follow up kat hospital pon kena laju2..
Datang beraya umah Nad pon laju-laju..
Pukul 9lebih sampai rasa nye dah kat umah dia.. HUKHUKHUK!!~
Nasib baik lah, tak lari timming haritu.. Syukur..


Petang tu, gerak dari office dgn 8 bus..
Sy & akak2 opis punya lah datang awal dan brkumpul kat opis..
Last2, kamiorang yg last naik bus..
Sebab? Kena tolong packing2 goodies beg kat cafe.. Ape Pon Tak Bleyyyy!!~
Dah le kena jalan dari opis nak ke Masjid KLIA nun..
Sabar je la akak2 ku semua.. >__<
Dan nasib baik lah ada jalan boleh lintas pintas..
Dalam goodies beg ada sandwich 2,air mineral 2,ayam,burger marrybrown & cap MAHB..
Dalam bus kite makan dulu sandwich dan ayam seketul..



Sampai-sampai je, macam biasa la..
Manusia sangat lah ramai!!~ -__-
Berpeluh redah lautan manusia..
Time ni kamiorang tak masuk lagi dalam stadium..
Tunggu waktu nak solat magrib..
Dan solat,tandas penuh sangat!!
Ramai-ramai lah solat bawah tangga..


Antara artis yang ada malam tu..
Ada Lisa Suriani, Fizo Omar, Kencaha Dewi, Lyana Samsudin, Sam, Mia Sarah..
Dan ramai jugak artis yang buat persembahan malam tu..
Serius penat menjerit2, menyanyi, ghupenya, ada lagi konsert..
Last2 duduk dediam atas tangga sambil kibar2 kan bendera sebab penat!!~



Ada bunga api keliling stadium..
Time ni PM tengah berarak keliling stadium..


Ikon sukan, Dato Lee Chong Wei..
Beliau tak datang time ni..


Ikon sukan, Dato Nicol david..
Pon tak ada time ni..


Ikon sukan, Pandelela Rinong..
Baru2 ni yg dapat pingat gangsa utk Msia di Sukan Olimpik London..
Ha, Pandelela Rinong ada time ni..
Nampak tak dia tengah amek pingat@sijil kat stage nun..


Ikon seni, mesti lah YUNA!!~
Bangga ooooo.. :P


Time ni persembahan Gim berirama ek??
Tah sy pon tak tau.. HUHUHU!!~


Tergamam keh tengok aksi diaorang.. HEBAT!!!~
Gigih tu lari ke sana ke mari..


Dan ni ending nya..
Bentuk ape eh tu?? -.-


Firework MERDEKA 55..
55 tahun dah kita merdeka..
Semoga aman lah negara kita untuk arini dan selamanya..


Isshhh sibuk nye la yang kat belakang tu..
Stage pon tak nampak dah..


Eh, terus interprameeee... HAHAHAHA!!!~
Diaorang tu semua abam-abam polis botak.. :P


Pukul 1130 kitaorang terus keluar stadium..
Serius kematu montot duduk atas simen (atas tangga).. -.-
Sampai2 kat bus, kena tunggu driver pulak nye..

Sementara menunggu tu, tetiba ada bunga apa..
Berdentum dentam macam nak perang!!~
Ghupe2 nya, kat belakang sy je.. HUHUHU!!~






Sampai part gambar yang last ni, terasa macam tengah berperang..
Asap-asap kepul..

Sampai umah pukul 2pagi.. -__-!
Takpe, yang penting dapat cuti ganti 1 hari.. YEAYYYYYYY!!!!~ :)

Love,
Rina





No comments:

Post a Comment