Followers

Tuesday, 18 September 2012

Pisang oh Pisang!

Hi & Assalammualaikum..

Seumur hidup, ni kali pertama "susah nak yakyak" =_______=
Sorry, mybe entry ni annoying sikit..
Tak kesah la.. Ade benda jugak nak hapdett jugak.. HUHUHU!!~

Minggu lepas penuh open house sane sini kat office ni..
Macam2 makan, macam2 yang di sumbat..
Dan seingat sy, last sy membuang hari selasa kot.. :P
Dan nasib la semalam public holiday..
Kalau tak, jadi kes pulak susah nak yakyak kat opis.. >___<
Gila berpeluh-peluh dalam toilet.. Dekat setengah jam ade kot.. SEKSAAA!!!~

Tengahari lepas anta adib ke ktm nilai, terus ajak mak gi tesco carik pisang..
Perut sakit memulas.. Tapi, susah gila babun nak keluar.. Y__Y

*model pisang tak berbayorrrrr*

Sesisir ni RM1.50 jek.. Mak beli kat kedai cino kat pekan nilai lame..
Carik kat tesco, semua pisang yang buat cengkodok tu.. Tak sedap la nak makan mentah..
Sampai je rumah, tak pikir ape dah.. Terus ngap dulu makan 3 ketul pisang..

Dalam berapa minit je, berlari-lari ke toilet.. HUHUHUHU!!!~
Tu pon seksa gak nak keluar.. SAKITTTTTTT!!~ T___T
Bila dapat kuar.. FUHHHHHH!!!~
Legaaaaaaaaa ^_________^

pssstt.. penah alami benda yang same tak? selain pisang & betik, ape yang mujarab boleh cepat proses membuang? Heeee :P

Love,
Rina

1 comment: