Followers

Wednesday, 12 September 2012

Sambungan cerita KakCik firstday exam UPSR!

Hi & Assalammualaikum..

Semalam dah wish kat SINI..
Over tau, Kakcik yang UPSR, eden pulak beriya-iya.. HUHUHU!!!~
Semalam hari pertama Kakcik exam UPSR, paper BM, Math..
Semalam jugak ku bangun awal & nak anta kakcik pegi sekolah..
Then terus pergi keje.. Maka, awal la masuk opis semalam..
Tau2 sedar kol 6.30pagi, baju keje tak beriron lagi.. Kelam kabut la jadi nya..
Sy mandi, kakcik iron baju sekolah dia..
Sy siap & iron baju keje, kakcik mandi dan siap2..

Tengok2, jam dah kol 7.. Lagi haru biru di buat nya..
Pakai tudung pon lebih kurang, takde pin sesantek..
Muka pon tak bedak, pakai cream je.. HOHOHO!!~
Bukan ape, mak cakap diaorang yg nak exam UPSR arini, kol 7 sarapan pagi kat kantin..
Tu takot kakcik tak sempat bekpes.. Kat umah dah la tak sempat makan ape-ape..
Macam tergopoh-gopoh pagi tu.. Tapi, best!!~ HEHEHEHE!! :P
(Terasa macam dah ada anak pulaksss!!~)

Hantar dia sampai gate sekolah..
Kebetulan ada kawan dia pon baru sampai, ade geng lah tuuuu..
Salam-salam, kiss-kiss & kakcik pun lari la terkedek-kedek masuk sekolah..
Terus rasa rindu kan zaman2 sekolah rendah dulu.. :D

Kakcik : Along, doakan kakcik tau..
Sy : okeh! Baca Bismillah 21kali sebelum masuk dewan..
Kakcik : Okey.. (Muka senyum je nak exam)

p/s : arini ofis sy ade buat open house.. Maka arini tak sempat nak belogwalking, tak sempat nak post entry lain.. 1 hari ni off berbelog eh.. :P

Love,
Rina

No comments:

Post a Comment