Followers

Wednesday, 26 September 2012

Terima kasih dengan ucapan semua.

Hi & Assalammualaikum..

Terima kasih kengkawan yang wish my birthday tempoh hari..
Wish kat FB,twitter,blog,sms,call & paling bermakna utk sy, kejutan dari my sayang.. Thanks so much semua!!~

Dan tak lupe jugak my family.. Thanks mak dengan kek yang tak berapa nak suprise tu.. HIHI!!~
Makan kek berebut-rebut dengan adik-adik kecik ku.. Seronok!!~
Kat rumah, sy potong kek sehari sebelum my birthday.. HEEEE!!~ :D
Tu kita buat entry lain keh..

Terima kasih mendoakan yang terbaik untuk sy..
Moga Allah perkenaan kan doa-doa kalian semua.. Aminnnnn!!~ :D

Mereka yang wish di FB~














































Mereka yang wish di twitter pulak~







Thanks ingat birthday sy..
Tahun ni adalah birthday yang paling bermakna untuk saya.. YEBEDAAABEDUUUU!!~ ^^
23 tahun pada 23 September 2012.. 
Dan pada 23 September 2012, umur 23 tahun jugak sah dalam satu ikatan.. 


Love,
Rina

2 comments:

  1. kalau rina tak follow akak, mesti akak tak tahu birthday rina :)

    happy birthday dik! May Allah bless u ;)

    ReplyDelete