Followers

Saturday, 15 September 2012

Thanks Kak Ainiel! :)

Hi & Assalammualaikum..

Last week Kak Ainiel inbox kat FB..
Cakap dia ada post kain ela utk sy.. :D
Sebenarnya dulu, dia ade amek baju yang sy pakai untuk contoh dia berniaga online kat FB..
Sy ok je, amek je.. Tapi, mesti lah dengan izin.. Sebab hak kita kan..


Memula kak ainiel nak kasi tudung yang sulam-sulam atas kepala tu..
Lepas tu dia tukar kasi kain ela ni..
Tak kesah la kak memane.. Sy terima saje.. :D
Sape tak suke kan orang kasi hadiah..
Kira ni hadiah harijadi sy tak lame lagi le eh.. HIHIHI!!~
Nanti nak gi anta tempah..

Kak Ainiel sekarang dah jarang update belog dah..
Mybe busy agaknya..

*kak, pinjam gambar sat! HIHIH!! :P*

Kak Ainiel, Husband dia & Adam Shaqiel!!~ ^__^
Thanks again kak..

Love,
Rina

2 comments:

  1. wah !!!! tahniah.....
    seronok dapat kain cantik tu.... bertuah badan......

    salam kenal dari remy!

    ReplyDelete