Followers

Wednesday, 5 September 2012

Wedding Kak Fiza.

Hi & Assalammualaikum..

Last weekend punya cerita tak habis-habis lagi ni..
Takpe2, kat entry ni kita publish sekali 2 event la..


Sabtu, 1 Sept 2012 Wedding Kak Fiza (Ex Staff Opis) kat Putrajaya..
Dalam diam je rupa nye Kak Fiza nak kawen dah.. Alhamdullilah!!~
Haritu kak Fiza email kan jemputan dan inform kitaorang semua..
Hamekkkk!!~ Semua nye terkejut.. 
Yela, tak pernah tau pon kak Fiza bercinta ke ape.. Tau je dah dapat jemputan..


Kitaorang pergi beramai-ramai aritu..
Dan bawak sekali hadiah daripada department kitaorang..


Mama Ana & hero-hero dia..


Kak Fiza & Pasangan nya (Nadeem)..
Sampai2 je penggantin tengah makan beradab, then terus potong kek..


Susah nampak Kak Fiza nak senyum.. HEEEE!!~
Masa salam kak Fiza tu, dia sempat bisik, rasa nak lari daripada sini.. :P


Akak-akak opis ku..
Nak amek gambar dengan penggantin, kena tunggu turn ohkey..
Mula-mula family2 Kak Fiza dulu..
Last-last amek gambar sipi-sipi je..


Amek gambar pon sipi-sipi je nampak pengantin.. HUHUHUHU!!~ :P


Okey, sy sorang je pandang camera sy..
Diaorang semua pandang camera lagi canggih.. HOHOHO!!~

Btw, Selamat Pengantin Baru Kak Fiza & Pasangan..
Semoga berbahagia ke anak cucu.. Amin..

Balik dari wedding kak Fiza, terus pi umah Cik Ina(Our GM) kat area puchong..
Dia ada buat makan-makan untuk staff2 dia je..
Layan gambar jela eh..


Tunggu turn nak makan.. :P


Bersama kak Faezah..


Memasing tekun tgok Cik Ina buat nescafe guna ape tah..
Ku tak amek port sangat.. Sebab sy bukan peminum nescafe yg tegar... :P


Sebelum balik, bergambar dulu la..

pssst : gambar tak banyak di snap & gambar makanan pon lupa nak snap.. HUHUHU!!~

Love,
Rina


3 comments: