Followers

Friday, 12 October 2012

Adib naik Gunung Brinchang harini..

Hi & Assalammualaikum..

Good Morning ^^

Semalam Adib ada sms, nak join kolej dia nak naik Gunung Brinchang, Cameron Highland..

Adib : Along, cakap dengan mak aku tak balik minggu ni.. Nak naik Gunung Brinchang, Cameron Highland..
Along : Ada gunung ke kat Cameron tu?
Adib : Ada laaaaa..
Along : Kau ni, baru je elok demam.. Dah naik gunung la.. Kang sakit balik susah nanti.. Nak pergi nanti, call mak dulu..
Adib : ok ok..
Along : Surat dari kolej mane? Aku nak.. Mane boleh bawak student buat aktiviti sesuka hati tanpa apa-apa surat..
Adib : Surat ada, nanti aku bagi..

Sy terus google "Gunung Brinchang" tu..
Ada rupa nye gunung kat cameron.. HUHUHUHU!!~ :P


Harini, pepagi Adib dah telefon..
Katanya nak gerak pergi Gunung Brinchang dah..
Dia call mak, mak tak angkat..

Moga dia selamat pergi & balik..
Risau wehhh..
Dia bukan nye sihat sangat pon..
Naik gunung lah, aper lah..
Risauu.. Risauu.. Risau.. >__<

Love,
Rina

7 comments:

  1. Haik budak ni !! Pantang sihat kemain ligat tauuuu. Die bukan baru baik demam ke Rina ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. tu la.. mane reti dok diam.. kite & mak susah hati je ni dia dok2 jauh.. kalu sakit ke ape, kan susah nnti..

      Delete
  2. Yg menarik + lucu siap gi gugel ye rina? *kakak terbaik* :) Itulah... mudah-mudahan adik rina tu ok dan slamat mendaki dan turun gunung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... InsyaAllah.. mudah2an selamat lah dia.. thanks khalilah :)

      Delete
  3. semoga selamat pergi dan selamat kembali hendaknya. dan semoga adik awk sihat2 ye. jgn risau sgt k :D

    ReplyDelete