Followers

Wednesday, 31 October 2012

Ayam Golek Dara Nilai..

Hi & Assalammualaikum..

Sebelum ke Nilai 3, kitaorg singgah makan dulu kat Ayam Golek Dara Nilai..
Tempat makan ni jalan nak ke labu..
Kira macam jalan lama nak ke Seremban..
Kak Faezah lah rajin google tempat2 makan ni.. :)

*Sorry gambar ayam tak berapa nampak*

Ni nasik lemak ayam golek dara..
Ada lagi menu-menu lain.. Macam satay, otak-otak..
Yang lain tu, nanti kita try pulak..

Kedai ni bukak dari jam 530petang..
Ayam Golek Dara ni pernah masuk JJCM rasanya..
Sambal nasik lemak nye pon sedap..
Nanti nak pegi makan lagi.. WEEEE!!!~ :P
Nak tengok review yg lain, klik SINI ..

Love,
Rina

9 comments:

  1. wahhh..nampak menarik ni. ramainya yg update psl makanan. ishhh..lapar pulak! hahaha

    ReplyDelete
  2. dya dh dpt mkn satay semalam tp satay batu pahat lah..hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooyke.. Nti kalau ada kesemptan, cuba lah mkn yg ni pulak :)

      Delete
  3. Salam kenal..nama restoran tu Ayam Golek dara ke? neway dah follow awk =)

    http://eza-ezara.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Thanks :)

      Aah name kedai tu Ayam Golek Dara.. Eza boleh klik link yg sy bold kan biru tu..

      Delete
  4. Replies
    1. Tak kak..pergi survey barang2 dulu..

      Delete
  5. memang ayamnya tu..masih lagi virgin ke? :D

    ReplyDelete