Followers

Tuesday, 16 October 2012

Cerita Weekend Ku..

Hi & Assalammualaikum..

Di sebabkan, Eshat dah keje skrang ni..
Dan jadual keje dia sangat membunuh jiwa ku.. HUKS!!
Takdela, memain je.. :P
Mula-mula je tak dapat terima dia keje sikit2 OT, sikit2 OT.. Sekarang dah ok dah..
Dulu sebelum dia keje, boleh lah kau tiap-tiap minggu nak detting..
Sekarang, ade matlamat yang kena tuju & capai. CHAIYOOOKKK B!!~ :D

Weekend aritu, saje la buat list ape yang nak buat.. Konon nak isi mase yg terluang lah..
Nak tau ape sy list kan?

To Do Weekend!!
1) Hantar tempah baju
2) Layan Movie (The Vow)
3) Jahit Manik baju Mama Nad
4) Kemas Fail
5) Kemas2 gambar
6) Tanam rambut..

Daripada 6 tu, 2 aje yang berjaya.. :P
No 1 & No 2 je yang berjaya.. HEKHEK!!~
No 3 : Nak jahit manik kat baju mama Cik Nad.. Tapi, manik tak beli lagi.. >__<
No 4 : Nak failing kan semua bil2 & document2 yang ada.. *malas nak selongkar almari*
No 5 : Nak susun gambar2 lama dalam album.. *album kosong takde*
No 6 : Nak tanam rambut yang potong tahun lepas.. *cangkul takde,dah nak magrib baru kuar umah*

Hantar Tempah Baju
Ada 2 pasang baju nak tempah..
Hantar kt tailor yg sy tempah baju raya aritu.. Selasa dia buat..
Nak pakai wedding classmate hujung bulan ni nanti..

Layan Movie (The Vow)
Cite ni amek dari kak Nad (opismate)..
Sekali dah bukak kat laptop, non hado senikata nye..
Terkulat-kulat sengsorang layan movie dalam bilik..
Layan jela.. Walaupon kadang2 tak paham ape yg di cakapkan.. HUHUHU!!
Tapi, ade yg cakap cite the vow ni macam cite ala-ala "Aku Terima Nikahnya" ek..

Mane list yang tak terbuat tu..
Sy postpone weekend yg free lah.. ^^


*oh nginddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuu*
Y__Y

pssst.. weekend ni sy ada kursus jumaat sampai ahad.. Lagi lah tak dapat detting.. Deemmmm!!~

Love,
Rina

18 comments:

  1. amboi..bnyknya aktiviti dia ye. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. sje mgisi masa lapang yg ade :P

      Delete
  2. amboi, gambar tu betul2 nampak happy.. seronok dating eh...

    salam kenal dear.. nice blog! kak zana follow sini yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. salam kenal sis.. tenkiu kak :)

      Delete
  3. Dari to do list to, dua berita paling gempak bile mula2 baca. First pasal tempah baju, ingat rina yg naik pelamin! Second pasal tanam rambut. Ingat gi saloon rambut, sebab pernah tengok artis oversea tanam rambut. Cepat tumbuh rambut dan lebat. Hehe... Pape pun slmt berkursus~!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheheheh :D

      lambat lagi naik pelamin nye khalilah.. ngeee :P

      Thanks ea..

      Delete
  4. ooo..peminat manchester iyer.. :P

    ReplyDelete
  5. comel nye gmbr last tu..hepi betul die..heheheh

    ReplyDelete
  6. Rinta tempah baju area mana ye? Ok tak harga dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat dengan umah sy kak.. Murah kak..

      Delete
  7. amboi to do weekend tu mcm to do list nk kawen plak tau hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. seseje je buat to do tu kak cha.. Ngee :D

      Delete
  8. hi!seronok baca n3 sebelum2 ni...
    kamu nih happy go lucky eh.

    elin dah follow kamu...untuk next n3 :)

    have a nice dy!

    ReplyDelete