Followers

Thursday, 25 October 2012

Destinasi Cinta Bersama Air Asia Irma Hasmie..

Hi & Assalammualaikum..

Semalam ade yang tengok cite ni?
Sy dah 2 kali tengok.. Sebelum ni Johan & Ozlyn kat Thailand..
Malam tdi, turn Irma Hasmie & Redza kat Yogyakarta.. Sweet nye lah depaorang ni ^^


Sebenarnye, nak cite pasal baju Irma Hasmie pakai dalam cite tu..
Cantik lah pulak.. Macam dress.. Tapi, kembang belah bawah nye..
Siapa yang tengok cite ni malam tdi, tau lah full baju nye camne..
Rasa nak buat pulak baju camtu.. NGEE!!~ :)
Guna kain cotton cantik agaknye kan kan kan..

psssttt.. Lain orang, lain citarasa nye..

Love,
Rina

16 comments:

  1. Dress rasanya tu dik.
    Maybe dia pi tempah tailor kot suruh design camtu. Tapi memang nampak cantik & sopan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon rasa dress & dia tempah kan.. Cantik!! ^^

      Delete
  2. hai..salam kenal.
    follow u jugak.. (",)

    ReplyDelete
  3. Comel je tgk dorg malam td. Irma dhla sweet pakai tudung tutup dada sume kan. Hihi rina tryla buat mesti comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. Heee :D

      Tu la, teringin pulak nak buat bju cenggitu.. :)

      Delete
  4. skg trend peplum dan maxi dress lah sygg..dya de wt satu helai dgn tailor maxi dress ni.tp lm siap lagi.dya guna kain bese je..x thu lh ok ke x?nk pkai msa auntie kawin bln nov nnti..dh siap dya ltak kt n3 dya ok..
    yokkk sma2 bermaxi..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau skrang tgah in peplum n maxi dress.. tpi, mcm ta sesuai je rina pakai.. sebab rina kurussss.. hukhuk! :P

      yke? nnti buat entry tau..

      Delete
  5. huhu i pun suka dress baju tu.. mcm nak buat jugak.. ingatkani jer suka. u pun suka. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama.. Seppp sikit!!~ :D

      Delete
    2. sepp.. nak cari la gambar full irma yg pakai baju ni.. nak g tailor suruh buat.. huhuhu

      Delete
  6. suka sgt tgk couple nie...sweet sgt
    mrka masih malu2 gituuu...
    ada kea sape2 yg masukkn kat youtube..nak download
    kihkihkhikhi

    ReplyDelete
  7. Saya pon dh tgok... sbb dress jubah tu punya pasallah saya g tempah jgak mcm irma buat.. tggu siap jerk.. nk cr yg siap xde ler plak..

    ReplyDelete
  8. alamak,sangat comel lah baju ni...adikbuat dulu,lps tu tunjuk designnya/ hasilnya pd akak ye..hihihi

    ReplyDelete