Followers

Wednesday, 31 October 2012

Memalam round Nilai 3..

Hi & Assalammualaikum..

Malam semalam pusing-pusing Nilai 3 dengan Kak Faezah (Opismate)..
Kami survey barang-barang kawen..
Sebelum tu! Bukan sy nak kawen tau..
Sy ikut kak faezah jejalan je..
Kalau kak faezah tak bawak, sy tak sampai..
Yela, untuk ape daku ke Nilai 3 itu.. ^^
Melainkan nak buat persiapan kahwin nanti..
Tu later la.. Awal lagi..

Yang best nye, kak faezah ni rajin survey barang2 dulu..
Macam sy, tak rajin.. HUKHUK!!~
Tengok pada keadaan la.. Kalau ade mase, kite survey2 la dulu..
Kalau takde, kita rembat je ape yang ada..


Kitaorang ada masuk 1 kedai ni.. *lupa pulak name kedai tu*
Nampak dri luar cikai.. HAHAHA!!~
Sekali masuk, macam2 ada..
Nak ape, cakap je.. Konpom pembantu kedai (Nor nama dia) akan carik kan..
Tapi, ade jugak barang takde stok.. HIKHIK!!~
Macam kitaorang carik paper crepe, tapi takde stok kata nye..
Pembantu kedai yg name Nor ni, malam semalam terlebih ramah pulak..
Rasa nye dia macam tak sabar nak balik..
Yela, kitaorang smpai dalam kol 8lebih..
Pusing2, tenguk2 barang lagi..
Agaknye dia dah penat kot.. Merapu-rapu je cakap nye dak Nor tu.. :P
Kite layan kan jela kak oiiii..

Sebelum tu, kitaorang pusing-pusing carik kedai mane yang bukak..
First time sy datang waktu malam cenggini..
Ade kedai tutup awal, ade kedai tutup lambat..
Lambt pon dalam 930pm kot..

Pusing punya pusing, sekali jumpa pelamin display ni..
Teruk stop keta & amek gambar pelamin kat bawah ni..
Ya ampunnnn!! Sangat cantik & mewah pelamin ni..
Sy sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :O


Banyak bunga ros kat seat tu..


Ada bulu-bulu..
Bunga-bunga besar..
Bola-bola besar..
Argggghhh!! Cantik nye.. >__<


Terus berangan-angan bersanding atas pelamin ni.. HIKS!


Berangan-angan jdi princesss.. HEKHEK!!~ :P

Dah survey2 barang, kitaorang pun balik..
Beringat, sok nak keja.. Takleh jalan lelame.. :P
Ape yang barang kitaorang terbeli?
Sy beli border flower, brooch..
Kak faezah beli sticker vintage, kabus bulat & brooch jugak..
Dan kitaorang dapat mini jar RM0.59 satu..

Love,
Rina


5 comments:

  1. bestkan shopping2 kat nilai3. rambang mata!

    ReplyDelete
  2. dya pn pena smpi nilai..rasanya dua tahun lpas kot..sempat rembat baju bahan sehelai n tdung jek..byk pilihan kt sna..mcm2 de kn

    ReplyDelete
  3. hehehe lama x g nilai.. wahh g tempat jual brg pengantin.. nak cpt kawen ek..... hihi... eh.. wana follow sini... jd follower ke 200!!!

    ReplyDelete
  4. sampai sekarang belum pernah pergi nilai 3 tu. tunggu poket tebal dulu wu wu wuuuuu.. hehe.

    ReplyDelete