Followers

Monday, 15 October 2012

Memori - Part 5 Hard Rock Cafe Jakarta

Hi & Assalammualaikum..

Sebelum cerita ni pudar dlm ingatan, baik buat entry cepat2..
Kang lupa, merana nak ingat balik.. HIKS!!~ :P
*Ni pon tengah sms tanye eshat ape name tempat lastday pegi kat sane*

Hari kedua lepas marathon ke Bandung tu, malam lepas smpai hotel, letak barang jap..
Terus mintak tolong pak supir hantarkan ke Hard Rock Cafe Jakarta..
Balik tu, mengagau tunggu teksi nak balik ke hotel.. WUHUHUHU!!~
First time yea sy masuk hard rock cafe.. Lagi2 kat jakarta nun..
Syiok layan band diaorang malam tu.. FUNNNN!!~


Gegar2 perut perempuan suar purple belakang tu menari.. LALALALA!!~ :P


Eshat dah macam kasanova sy tengok time ni..
Di keliling 2 wanita cantiks.. AWWWW!!~ :P


Gambar dengan Eshat & Afiq mesti ade..
Menangis eshat kang gmbar dengan dia tak bubuh kat belog.. HUHUHU!!~ :P


Sementara tunggu teksi nak balik hotel, bergambar dulu untuk kenangan.. :D

Love,
Rina

2 comments:

  1. akak x pernah pun masuk HRC. hahaha. kelakar je kan. kt sane rate sama mcm kt malaysia gak ke dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.. lebih kurang je hrga nye kat sini..

      Delete