Followers

Wednesday, 24 October 2012

Nikmat nye dapat makan laksam.. Nyumm!! Nyumm!!

Hi & Assalammualaikum..

Nikmat nye LAKSAM lalu ke anak tekak ni.. WUHUUUUU!!~ :P


Laksam Kota Warisan ni, RM3.00 saje..
Lama dah oooOOOoo nak makan laksam..
Last aritu ade tengok org jual laksam kat uniten tu..
Tapi, time tu dah kenyang.. -__-!
So, lain kali lah makan laksam uniten pulak..

pssssttt.. sape lagi suke makan laksam? Kita punya selera yang sama.. :D

Love,
Rina


8 comments:

  1. suka suka suka. tp kena tgk jugak ade peniaga yg buat x brp nak sedap, x lalu jugak nk makan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tengok peniaga jugak kak.. kadg2 ade tu, tak sedap pon Y.Y

      Delete
  2. Replies
    1. dapat makan lagi sedap mira.. Ngeee :D

      Delete
  3. Suka jugak makan laksam nie tapi fie tak suka laksa bulat2 tu, fie pakai kuah putih macam nie tapi laksa biasa. Sulit nya nak explain. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooyke.. hihihi.. Rina dapat bayangkan kot cmne fie explain ni. :)

      Delete