Followers

Wednesday, 3 October 2012

Photoshoot di Eyecapstudio.

Hi & Assalammualaikum..

Semalam baru dapat gambar ni daripada Eshat..
So, arini lah baru boleh update.. ^^

Last week, sy pergi photoshoot kat Eyecapstudio Sg.Besi ..
Macam mane sy boleh pergi photoshoot ni?
Camni..
Sy beli voucher kat Groupon ..
Beli bulan April, sekarang baru nak guna..
Dan bernasib baik, diaorang extend masa utk guna voucher tu hingga oct.. FUHH!!~
Harga daripada RM450 dapat RM39 je..Murah kan..
Rajin2 lah tengok kat website groupon tu..
Kalau tak tertahan nafsu membeli, sure koyak poket.. HUKHUK!!~ :P

Sampai2 je, photograper dah ready semua.. Background pon dah siap..
Kitaorang lambat sampai.. HUHU!!~
Oh yea! Sy pegi photoshoot ni dengan Eshat berdua.. ^^


Time ni dah abeh pose utk 1 baju..
Turn utk pose sensorang pulak..
Sekali trun sy pose sensorang takdok.. Sebab nak cepat tukar baju lain..
Sorry la eh.. Gambar tak berapa cantik..
Sebab guna tab eshat jek..
Camera ku boleh tinggal kat umah..
Kelam kabut punya pasal la.. -__-!


Ni baju persalinan yg kedua, berbaju raya sedondon.. ^^
Dah abeh pikir nak pakai baju ape.. Last2, cakap dgn Eshat kita pakai jela baju raya..
Sebab, dalam mood2 raya lagik kot.. *Padahal lama dah abeh raya*


Untuk baju yg kedua, sy request nak background hitam ni..
Tapi, macam kesian pulak photograper tu kena setting balik..
Sy ingat senang, tarik je tabir belakang tu..
Sekali, kena adjust lampu segala lampu yang ade..
Im sorry Jason.. ^^
Dah la nak cepat kejar masa..
Sebab, shoot ni utk sejam saje..
Walaupon cepat sepintas kilat dia tukar semua, gambar yg dia snap sangat ohsemmm!!~ :D
I suka... :D


Kita snap2 dulu sementara tunggu Jason tukar background..
Photograper diaorang friendly..
Kita nak pose macam mane, cakap je.. Dia ok je..

Ingat nak pergi shoot ni dengan Nad & Wan & kengkawan yang lain..
Tapi, nak carik masa yg semua nye free dalam 1 masa sangat susah..
Takpe, next time keh kengkawan. :)


Sebelum balik, bergambar dulu..
Sy pakai baju kebaya tahun 2007.. Baju masa lepas2 sekolah dulu..
Jarang pakai baju ni.. Sebab, kalau sy pakai baju kebaya ni, lagi nampak kurus.. -__-!
Tak suke!!~

Habis je photoshoot, bergegas pegi makan..
Sebab memasing lapar, baru balik keje..
Tak sabar nak tunggu gambar siap.. Maybe sebulan agaknye la..
Tengok gambar sekali lalu kat camera Jason tu, semua gambar2 tu sangat ohsemmm!!~ :D
Cant wait!!~ :D

Oh yea! Semalam Cik Nad pon pergi shoot kat sini..
Guna voucher Kak Faezah (my opismate).. Daripada burn camtu voucher, baik sy kasi nad..
Nak tengok entry Nad pulak? Klik SINI ..

Love,
Rina

16 comments:

  1. sgt comel.. cm ne nk dptkn groupon nie dear?? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk photoshoot ni, dah habes promotion dia.. Tapi, sis kena selalu tengok website groupon.. Kot2 ade lagi, photoshoot yang murah2 :)

      Delete
    2. oyeke?? website nye ape ek?? kot2 ade photoshoot yg murah2, ade jgk rezki beby dlm peyot nie.. hehehe.. :))

      Delete
    3. Waaa.. shoot time pregnant lagi comill :D

      sis kasi sy email eh.. nnti ada voucher murah2 lagi, sy email kat sis :))

      Delete
    4. hahaha.. tau xpe kn.. ;)
      nie email sis yer.. dodot_tomei87@yahoo.com

      Delete
  2. Bestnya klau korg nak kawen bole buat pre wedd terus kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.. jimat pon jimat.. heee :D

      Delete
  3. wow!! bestnya..mesti cantik2 gambarnye kan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. best kan.. aah cantik2 kot nnti gmbr2 nye .. heee :D

      Delete
  4. Hehehe , mekasih kasi kite vocer tu. Penat posing. Tak sabar nak tengok outcome die. Weee !!~ Rina kemain happy shoot shoot SONGKOK pon tinggal. :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome.. :D

      Kite sesama tunggu gambar siap eh & frame besau2 kat ghumah.. HAHAHAHHA.. *takde keje*

      aah ek, songkok pon smpai tertinggal.. HAKHAKHAK!! :P

      Delete
  5. Seronok sangat kannn~ Lain kali tinggal sekali besi besi gigi awak tu. Wekkk. Baik !! Nanti kite g print sesame nak ?? :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. Ni siottttttt!!~ :D

      Okeh boleh aje.. :D

      Delete
  6. Untung la rina. Murah sangat dah tu rm39. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. kebetulan ada murah, rina terus amek je Fifie :D

      Delete