Followers

Tuesday, 23 October 2012

Review : Aquara Essence Spray ..

Hi & Assalammualaikum..

I'm Back :)

Ni sy nak share spray yang sy guna sebelum & selepas make up, Aquara Essence Spray..
Dah lame nak buat entry, tapi tak buat-buat jugak..
Hari ni, rasa nak share lah..

*Gambar ihsan Google*

Sy dapat tau benda ni daripada event Snap Snap Picta kat Tasik Perdana & Class make up Kak Fareha ..
Daripada situ, terus tanye2 diaorang mane nak dapat spray ni..
Sebab, bila diaorang sembur je kat muka sy, rasa segar & rasa yakin dengan ber make up.. HUHU!!~
Pastu, Kak Fareha rekemen kan sorang akak ni.. Dia jual2 barang2 make up ni..
Terus sy order dari dia & pakai dengan happy nye ^^

Cara sy pakai spray ni?
Spray kan ke seluruh muka sebelum calit apa-apa make up kat muka..
Spray dalam 2,3 semburan je..
Lepas tu make up la muka macam mane kita nak..
Last sekali, dah siap make up, spray kan lagi sekali muka yang dah siap ber make up..
Pasti, puas hati tengok muka segar je.. :)

Kelebihan Aquara Spray ni?
Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari. 
Sumber : Google 

pssstt : lain orang, lain cara pakai nye.. so, terpulang lah..

Love,
Rina


2 comments:

  1. Fie pun pakai yang nie. Lama jugak lah bertahan, sebab spray nie banyak kan.

    ReplyDelete