Followers

Monday, 26 November 2012

Kena Interview Utk Slot Primadona!

Hi & Assalammualaikum..

Sejak 2menjak ni, memang ke nilai 3 je..
Sebab memasing tengah sibuk buat persiapan..
Ha! Persiapan ape??? Biarlah rahsie.. HEWHEW!!~ :P

Kejadian ni terjadi di kedai brg2 hantaran feveret kak faezah & sy jugak..
Time ni nak balik dah.. Dah masuk kan barang2 dalam keta semua..
Tau2 kena tegur salah sorang staff astro..
Nak interview pasal berkenaan persiapan perkahwinan..
Dan untuk rancangan primadona..
Sy pon tak pernah tgok rancangan tu.. :P

Sy & opismate (Kak Faezah & Kak Dayah), tiga2 kena interview..
Sorang pon tak kan terlepas yeeeee!!


Perasan time ni??
Oh! Neves gilos!! Tu yg smpai pejam2 mata..
Lain org tu tanye, lain yg ku jawab.. Hentam jele!!~ -.-
Dia tnye budget utk buat hantaran semua, kos2 semua2 utk kawen..
Ape yg ku rasa time ni, tak pijak di bumi yg nyata!
Ha! Over kan.. Tu la yg sy rasa.. Sy pon tak tau ape yg sy ckp time tu.. ;O


Time kak faezah, dapat siapa soalan artis hero malaya jadi pujaan dia.. HAHAHA!!~
Ni pon kak faezah main jawab je..
Giloss nevesssss!!! HAHAHHA!!~
Time kak Dayah, sy rakam je.. Tak sempat nak snap picta..
Tpi, bila tengok video balik, memasing gelak sendiri.. Sebab LAWOKK!! :P


Dah abeh kene interview, we oll bergambar kt keta Primadona ni.. Kekonon jek!! :P
Nanti kan lah primadona 2 minggu lgi..
Tak minggu ni, minggu depan.
Kot2 ade muka kitaorang terselit2 kat slot2 mane2 dlm primadona.. HIKS!! :P


Oh! masuk KK Home.. Semua nye ada sale..
Suka katil putih tu.. Cantikkkkkkkkkkkkkkkk!!! >__<!

Love,
Rina Ellisa

18 comments:

  1. Replies
    1. hihi.. tak tau lah msuk ke tak nnti :P

      Delete
  2. Wah femes tau. Klau akak pun neves. Haha

    ReplyDelete
  3. wah...sudah popular la gini..hihi

    ReplyDelete
  4. wah...untungla dpt msuk tv pasni

    ReplyDelete
  5. hai baru follow blog rina :) minat la tengok rancngan primadona tu :) kk memang best la, memang rase nak beli semue brg umah kat situ kan.. salam kenal ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, salam kenal khadijah :))

      Aah rambang mata kalau msuk KK Home tu kan..

      Delete
  6. Haaaa nanti nak tengok lah rina dekat TV. Huhu. Eh eh dah nak kawen eh., Jangan lupa jemput :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Kalau ade kuar leh la ngok.. Kalo takde, kita dok diam2 je :P

      Delete
  7. Replies
    1. wawawawa... kalau ade kuar boleh la tgok Jna :P

      Delete