Followers

Thursday, 29 November 2012

Malaysia vs Laos!

Hi & Assalammualaikum..

Tak rugi pergi stadium malam tdi..
Dan paling utama tak rugi tahan shishi 90minit!!!!~~ HAHAHAHA!!!~ :D
Malaysia menang wooooooo.. 4-1.. Syabassssss Harimau Malaya..

Di sebab kan ahad aritu eshat tak bawak sy pi nengok Malaysia vs Singapore..
Game malam tdi, kena bawak yeee.. Kalau tak, mau meroyan tak tentu hala.. HUKHUK!!~ :P
Ok, mula nya plan nak pi 3 orang dengan Kak Ngah..
Petang dok GT dengan makcik Nad.. Ajak dia, & dapat tiket 5..
Ape lagiiiiiii.. Cargas lah memasing..
Lame tau tak jumpa makcik tuuuuuuuuuuuuu.. :D


Sampai2 je, game baru nak start.. Nasib baik sempat.. FUHHH!!~
Baru lepas nyanyi lagu negaraku..
Dan nasib baik lah Nad&Wan dah cop tempat duduk dulu..
Kalau tak, berdiri la... -_-!
Thanks uolls!


Kami berempat (Eshat, Rina, Nadia & Wan)..
Oh!Sudah lame tak bergambar sesama camni.. RINDU!!~ :(


Sebelah tu eshat Kak Ngah (Kakak Eshat)..
Baju kitaorang same, Ultras Malaya.. WEWEWEWE!!~
Sy tak tau sebenarnye ape yg tertulis di baju itu..
Ape yg ku tau, Eshat bagi &pakai je.. :D


Oh! Oh! Lama dah tak gegambar dengan makcik ni..
Rindu makcik ni so muchhhh!!!~
Jumpa je, terus pelok macam tak ingat donia.. HAHAHA!!~
Nak jerit lebih2, malu pulakk.. :P


Ye ye, kitaorang bergambar lagi selagi boleh..
Bergambar dengan Tab baru Cik Nad ni.. NGEEEE!!~ :P
*Wan, ape ko carik dalam beg nad tu ha...??? HAHAHAHA..*


Heee.. Pantang fon kat tangan, snap snap saje.. :D
Biar orang pandang kitaorng bergambar, asalkan kitaorg puas & happy dapat jumpa!!~
Tapi, bila dah jumpa, guna isyarat memek muka je dah tau..
Pe lagi, membahan oranggggggggg!! HEKHEK!!~ :P
Cam biasa, bila perempuan yg tak berapa minat bola.. Camni gaya nye..

Bila dah 2 gol, memasing dah mula excited tak ingat..
Bola sipi kena tiang pon beriya-iya bangun & jerit.. EKEKEKE!!~ :P
See.. semangat sudah sampai..
Bila dah 3 gol, lagi semangat.. Bersorak ramai2.. FUNNNN!!!~


Kak Ngah memang minat bola..
Sorang2 pon jadi.. Bersorak & bersemangat..
Mungkin seronok org yg betul2 minat bola tu luar biasa.. :P
Bila gol, terloncat kitaorang gumbira.. HAHAHAHA!!!~
Bila dah gol 2,3 tetiba sy & nad jadi macam dah semangat giler..
Harus beri perhatian pada game.. :P


Eshat awal2 dah tinggal kan sy kat seat.. Sobss Sobss.. :(
Dia pi join ultras malaya kat badan nun..
Dok sorak2, joget2.. Semangat!!!~
Sy tengok dia dari jauh pon ok.. :)


Gembira tak terkata.. Sebab, Malaysia Menang malam tuuuuuuuuuuuuuu!!~ :D
Sabtu ni, InsyaAllah kita pi nonton Malaysia vs Indonesia pulak..
Go Malaysia Go!!!!

Love,
Rina Ellisa

5 comments:

  1. sy tgk dkt tv je..huhuhu..harap msia kekal hebat lepas ni..amin :)

    ReplyDelete
  2. haha kene tahan kencing tu paling tak tahan :p

    nasib baik menang kan. berbaloi pg hehe

    ReplyDelete
  3. yesyyy MALAYSIA menang huhuu ;D
    cant this saturday game MAAYSIA v INDONESIA
    woot woot~!
    JOM JUMPA KAT SNE ;)

    ReplyDelete
  4. fuuhh x kuasalah menyerah diri kat situ....sesaaakkk ..kang pengsan tgk org ramai..

    tp bagus lah kamu semangat untuk menyokong Malaysia!! tahniahh

    ReplyDelete