Followers

Sunday, 11 November 2012

Movie "Istanbul Aku Datang" Awesome!!!

Hi & Assalammualaikum..

Siapa yang dah tengok cite ni? Gimme 5!!!~ :P
Best kan kan kan cite ni???
Saper cakap tak best tu, dia takde jiwa tengok cite romantik.. HEWHEW!!~


Lisa Surihani sangat comil dalam cite ni..
Dan tomok yang nerd & dalam masa yang sama curang!!!!~
Oh no!! Sangat sensitip keh dengan lelaki main kayu 3 ni.. -..-!


Baju-baju yang lisa pakai dalam cite ni, comillsss...
Watak dia dalam cite ni pon cute..
Tempat yg cantik-cantik..
Besssssssssttttttttttttt!!!~ :D


Part dia besttttt.. Sebab romantik.. WEEEEE!!~ :P
Time ni Lisa dok merajuk.. Tomok nyanyi sikit terus ok..
Alahai... Sweeeeeeeettt nye!!~


Oh beto kusyairy yang bersahaje dalam cite ni..
Beto yang cool.. Tak habis2 dengan ayat "Jangan biadap"

Nak tau cite ni best ke tak, pi tengok & rasa sendiri keh..
Bagi sy, tak rugi tengok sebab cite ni komedi romantik..
Sape tak romantik jangan tengok, sebab kauorang akan rasa meluat tengok bab-bab romantik dalam cite ni.. HOHOHOHO!!~ :P

Dan last sekali..
Dian & Beto versi " Putrajaya Aku Datang" :P
.
.
.
.
.
.
.




Ku muka gumbira dapat tengok cite "Istanbul Aku Datang" ni..
Eshat bengang tak dapat tengok cite TED.. HAHAHA!!~
Gilerrrr susah nak ajak dia tengok movie cite melayu.. -.-!

Love,
Rina Ellisa

12 comments:

  1. akak minat jugak filem2 melayu ni. tapi my hubby x brp minat sgt la. huhuhu. nak2 ade anak2 ni, mmg layan kartun je if g tgk wayang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. kita geng kak suka tgok cite2 melayu ni :)

      Delete
  2. Replies
    1. dalam cite ni Lisa tersangat comilll :P

      Delete
  3. akak tunggu kat astro first jer la eh...

    ReplyDelete
  4. hehehe.. macam nak tengok. tapi macam malas nak pergi tengok kat wayang. adeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe2, tunggu je kat astro first nnti .. :D

      Delete
  5. best best...layan giler...nges kita ngok citer tuhh...part last tu..lebih kurang kisah kita la syg

    ReplyDelete