Followers

Wednesday, 21 November 2012

Penyelesaian - Blog Tak Boleh Upload Gambar..

Hi & Assalammualaikum..

Cerita daripada SINI ..
Ingat kan sy sorang je yg takleh upload gambar dlm blog.. >__<
Sekali, Sis Suria & Sis Rina Hamid pon same.. Senasib ghupe nye kita ni.. :P

Pada kwn2 blogger yg ade masalah ni.. Dont worry..
Klik link ni, Qasey Honey .. Dia ada tuto camne nak solve problem ni..
Kalut jugak dok search tadi cari camne nak buat..
Tak kan nk update blog tak letak gambar.. Tak besttt laaaaa!!!
Thanks jugak pada kwn2 yang bantu sy :)
Sape yang tak pernah kena, kemungkinan akan kena la kot..

Cuma tak best nye, sebab kena sign in acc google baru kalo nak upload gambo..
Pastu tengok dashboard takde pape... Boring!
Selalu bukak je dashboard, ade je yang entry2 baru kwn update..
Kalo log in guna acc google baru ni, yillekkkk!!

psssttt : Bersiaran dari acc google yang baru -.-'

Love,
Rina Ellisa



10 comments:

  1. Replies
    1. hee.. ok kak sue :)

      berjaga2 sebelum trkena keh..

      Delete
  2. sm la kot2 jd kat saya,boleh refer dgn entry rina ni :))

    ReplyDelete
  3. hihi tenkiu so much rina! link awk bg mmg membantu..yeay da boleh update blog..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome sis Rina (Name sama mcm pnggil dri sndiri pulak...hihi) :)

      Delete
  4. good entry..takot jugak terkena...adoiii...

    aritu sis pun takleh upload jugak sebab kaota utk gambar dah full..kena beli memori baru or delete some of gambar dlm picasa web..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooyke.. Nti klau jdi, refer sini yea sis :)

      Delete
  5. TQ FOR THIS SHARING..
    tapi nk taw kenapa bole tbe2 jadi mcmni ek? just nak taw je hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebb quota 1gb je utk gmbar dlm 1 acc google Jna :)

      tu jdi cmtu.. Klo dh penuh acc tu, kita kena create acc google lain..

      Delete