Followers

Saturday, 10 November 2012

Raikan Cinta Vivvy Yusof..

Hi & Assalammualaikum..



Ade tengok raikan cinta setiap hari ahd pukul 7malam??
Sy jarang-jarang tengok.. Sebab ari ahad pulak kan..
Selalu nya, tak lekat kat ghumah time2 gini.. :P
Haritu, dapat tengok Raikan Cinta yang Vivy Yusof punya..

Masa tengok raikan cinta part Vivy Yusof tu, sweet nye wedding dia..
Part yang wish tu tetiba ku jadi sebak pulak..
Nak kuar airmata dah, tahan je.. :P
Best tengok citer ni.. Macam angan-angan dah nak kawen.. LALALALALA!!~

Love,
Rina Ellisa

2 comments:

  1. Fie tengok waktu first episode lagi. haisyyyy rasa nak kahwin je. Hhaa. tapi among the other setakat nie wedding vivy yang biasa biasa. Kalau yang lain, gilaaaa mewah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. aah yg vivy punya biasa2 tpi grand :)

      Delete