Followers

Wednesday, 14 November 2012

Satay Willy Kajang..

Hi & Assalammualaikum..

Haritu, pepagi je bangun teringin nak makan satay willy ni lagi..
Last makan dgn kak Faezah (opismate), time2 ujan pi makan.. Layannnnnnn!!~
Rasa macam nk kena ulang makan lgi..
So, ajak lah eshat pi makan satay willy ni.. WEEEE!!~ :P


Sampai2 je, dah pukul 10lebih rasa nya..
Dan rezeki sy, dapat lah makan 15 @ 10 cucuk.. NGEEE!!~ *Lupalah*
Sebab, kitaorang sampai2 je satay dah nak abeh..
Nasib baik cepat.. :)


Kenapa sy suka satay willy ni?
Sebab... Rasa satay nya lagi sedap daripada satay kajang..
Dan isik nya besar sikit..

Kalau teringin, pi je kat Sg Ramal kajang nun..
Selain satay, ada food court kat situ.
Macam2 makanan lain ada..

Love,
Rina Ellisa


14 comments:

  1. uii lama giler x kesana...ingat lagi masa tuh mengidam nak makan satay kajang sampai demam2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ykee... abeh tu dpat tak elin makn satay time tu?

      Delete
  2. serius memang sedap sate ni. baru makan last month kat sungai ramal.ummph

    ReplyDelete
  3. Akak teringin nak makan sebabtiap kali lalu tgk penuh org. Tu ckp dgn husband mesti sedap ni. Ah nak kene try la nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kena try kak.. sedaaaaaaappp :P

      Delete
  4. slrppppppppppppppppp,kegemaran kita :D

    ReplyDelete
  5. sedapnya...tringin plak..hihi...http://www.garapankenangan.blogspot.com
    salam kenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. pi makan stay pi.. :P

      salam kenalan jugak dari sy..

      Delete