Followers

Thursday, 29 November 2012

Sup Bedengung Nilai 3..

Hi & Assalammualaikum..

Kalau pergi Nilai 3 carik barang2, try singgah Sup Bedengung Nilai3 ni..
Memang ummmpppphhh!!~ :D
Macam biasa lah, Kak Faezah tunjuk tempat, sy review.. HIHIHI!!~


Antara harga2 segala jenis sup ape yang ada..


Nasi O RM1.30?? -.-!


Bahan-bahan bertenggek..


Errrrrrr.. ni "Anu Lembu" brotha tu cakap.. :P


Kasi tarik dulu sup sebelum bungkus..


Sy beli sup ayam..
Harga RM4.. Banyak pon banyak.. Hampir penuh bekas putih ni..
Tapi, terlebih masin pulak..
Kalau makan dengan nasik, tak terasa masin nya..
Kalau makan sup je,, terasa masinnnnnnnnnn!!~


Nasi putih + Salad + Sambal belacan = RM4.00.. -.-'
Harga sama dah dengan sup yg sy beli tu..
Nasi penuh kata nya.. Hmmmm.. boleh je la..
Ke sebab dah lapor sangat-sangat.. Kol 3ptg dah time ni..

Mana nak carik tempat ni??
Carik kat gerai2 makanan kat belah belakang..

Love,
Rina Ellisa


10 comments:

  1. sy suka makan sup dgn sambal kicap.baru kurang rasa masin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aritu terlupa nak amek sambal kicap.. heee :P

      Delete
  2. msti sdp kan !! ^^ lama x mkn isi dlm lembu..

    ReplyDelete
  3. eee anu lembu pun mkn ke muahaha

    akak yg dekat sini pun tak pernah pg haha. lagipun husband akak tak suka sup sp daging ni. geli katanya eeee geram je akak -___-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. tu la kak.. ghupe2 nye leh makan anu lembu... ekekeke :P

      laa husband akak tak suke pulak ek.. Takpe2, nti ade masa ke, akk try eh :)

      Delete
  4. ape rse anu lembu itu?ley mkn ek?hihihi...cm tak tertelan rsenye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrrr.. sy tak penah makan anu lembu tu.. hihihi :P

      Delete