Followers

Wednesday, 21 November 2012

TAK BOLEH UPLOAD GAMBAR DALAM BLOG!!!!!!!!

Hi & Assalammualaikum..

Tengah happy2 nak upload gambar, tetiba kuar cam kat bawah ni........


Siapa kwan2 kena camni jugak?? 
Help me!!!!!!!!!!!!!!!! >___<
Apa nak buat ni..
Kalau Upgrade Storage tu, kena bayor pulak ek..
Hmmmmm...
Camne nak upload gambar kat blog ni..
Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :'(

Love,
Rina Ellisa

8 comments:

  1. rina!!! sy pun kena mcm ni..so xleh nak update blog lg..bila try upgrade storage pun asek ckp ade prob time register google wallet...stresss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaaaaa!!!

      camne kita nk update blog ni ek.. :((

      stressss jugakkk!!!!

      Delete
  2. Try tanya Wahida ni Dik.
    Dia pun ada problem yg sama dgn you, tapi dapat diatasi dah.

    http://wahidayatulaswa.blogspot.com/2012/11/akhirnya.html

    ReplyDelete
  3. akak dah settlekan tadi... nasib der kawan blog yang baik hati tolong pergi kat post dia pasal masalahni.. lyafrina

    ReplyDelete
  4. ramai gak yg hadapi masalah cmni. maybe size gambar yg dipost dlm entry2 sebelum ni too big kot. try tny kak Wahida (My All), dia pun hadapi masalah yg sama gak

    ReplyDelete
  5. thanks sis semua.. Sy berjayaaaaaaaaa!!!

    Yeeeehaaaaaaaa!! :))

    ReplyDelete