Followers

Thursday, 20 December 2012

Appoinment Adib 19/12/2012..

Hi & Assalammualaikum..

19/12/2012, 8.00 pagi appoinment adib..
7:45 pagi baru kua rumah.. LAMBATTTTTT!!!~
Dari rumah ke hospital putrajaya lebih kurang setengah jam je..
Pepagi banyak keta, sebab ramai org nak pi keja..


Appoinment kol 8pagi, sampai 810pagi camtu..
Nak carik tempat paking 1 hal kat hospital putrajaya tu.. Penuh selalu!!~
Ingat kan memang dah lambat lah.. Sekali kena amek nombor jugakkkk.. -.-!
Dapat nombor giliran 3092 daripada 3029..
Lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat menunggu!!~
Nasib baik laju jugak nombor tu toink toink..

Dah lepas 1 kaunter, kena tunggu kat 1 lagi kaunter..
Sampai tertido menunggu.. Dah le sejukkkkkk!!~

Jumpa doc balik just nak tau result appendix Adib operate aritu..
Doc check tempat jahitan dia..
Semua nya ok dah.. Cuma result appendix tak ada lagi..
Suh datang balik March 2013.. Lama kan?
Doc cakap selalu memang lambat.. Diaorang kasi buat penyakit2 yg serius dulu..
Ok takpe, tahun depan kita datang balik..


Alhamdullilah adib dah sihat macam dulu...
Mak tegah jgn bersukan, dia pegi jugak..
Mak tak kasi dia lasak2 sangat.. Sebab takot jahitan tu tak ok lagi..
Budak lelaki kan, mane nak duduk diam kat ghumah..
Kawan2 roger ajak main futsal, badminton dah cukup terkinja2 dah dia nak pegi..

Mak tegah jangan makan sambal, dia makan jugak..
Aritu lama jugak mak tak masak sambal cili api..
Sebab kesian kat dia, tengok je kitaorang makan..
Padahal, dalam diam dia dok pi curik2 makan sambal.. DEGILLL SANGATTTTTTT!!~ -..-

Apa pon, syukur Adib dah sihat..
Dia dah boleh pi kolej, makan macam biasa..
Hati sape tak senang tengok family sihat kan..
Alhamdullilah~

Love,
Rina

10 comments:

  1. alhamdulillah hrp2 dh ok la adib. muka dhla mcm rina. klau pakaikan tudung mesti sama huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. ramai ckp muka kitaorang sama kak.. :P

      kalau pakai tudung, jdi cam sy.. hahahaha...

      Delete
  2. wiwit,.hencem lah..dh de yg punye lm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. makwe keliling pinggang ni Lydia.. hekhek :P

      Delete
  3. Alhamdulilah semua dah okay budak lelaki mana lah reti duduk diam rina, adik fie pun macam tu baru lepas accident seminggu macam tu terus main futsal lah. Kita takut bekas luka dia tu terbukak balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah.. :)

      tu la, budak lelaki kan.. memang tak reti dok diamm..
      Lagi kita bising2, lagi la dia taknak duduk umah.. hihihi :P

      Delete
  4. Eh adib hensem , hahaha. Allhamdulillah da sehat. Risau kite tengok die ritu. Huhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur.. :)

      Skrang ok dah dia.. DOnt worry eh..

      Delete