Followers

Sunday, 16 December 2012

Daiso The Curve..

Hi & Assalammualaikum..

Lame dah berangan-angan nak pi Daiso ni..
Asal nak pi je, carik2 tak jumpa kedai nya..
Dulu pegi IOI Mall Puchong, jenuh la mencari..
Kat mane lah Daiso ni duduk.. Sekali tak jumpa jugek.. HAMPA!!~ -.-!


Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!~
'Daiso The Curve Aku Datang..' :P
Dekat the curve ni, Daiso ni duduk kat level 2..

Seperti yg semua tahu, barang2 dalam di jual dengan harga RM5 sajeeeeeeeeee!!~
Boleh gila masuk dalam ni..
Macam2 ada.. Comil2, cute2 pulak tu.. OHTERGUGATTTTT!!~
Nasib baik duit RM8 hinggit je ada dalam wallet time tu.. HIKS!!~ :P


OHHHHHHHH!!~
Juling mata tengok.. Macam2 ada.. Masuk2 je, jadik tak tentu arah..
Mane nak pi terjah dulu.. Pegi sini, sana seakan memanggil2.. HIHIHI!!~
Last2, pusing 2,3,4,5,6 kali baru puas hati.. :P


Kita snap barang ape kita nak dulu..
Datang lain kali bleh terus rembat.. LALALALA!!~ :P
Sy nak sponge tu, mask tu, frame gambo tu, lapik kaki tu, file tu, stand frame gambar tu..
HAAAAAAAAAA!!!~ Habis semua nya nak.. -..-!

Ok ok, berbalik pada tujuan asal pi Daiso ni..
Sebenarnya, nak carik Raincoat je..
Tapi mata dah melilau ke barang lain.. Serius jadik tak tentu arah masuk dalam ni..
HAHAHAHA!!~ :P
Raincoat yg sy beli tu, lebih kurang camni.. KLIK SINI..
Pesanan sy, jangan bawak duit banyak2 masuk dalam ni..
Kalau tak, nanti ada istilah 'TERBELI'.. NGEH NGEH!!~

Love,
Rina Ellisa

12 comments:

  1. haha..sy aritu dh la berhabis2an shopping kat ikea,pastu masuk daiso pulak..beli lagi..ntah hape2 ntah perangai..tp xleh tahan la,comel sgt2..kena beli jgk..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. kan.. barang2 dlm tu comilllllllll :D

      Delete
  2. rina sorry lama tak dtg visit blog rina :(. akak pun suka masuk daiso ni sebab barang2 dia comel and murah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok kak.. akk update la blog cepat.. rindu akak :(

      Delete
  3. besar kan daiso kt d'curve ni. macam2 ada...

    ReplyDelete
  4. skin suka jgak gi dekat the curve tapi tuh la jauh dari rumah kan :/
    kat sni banyak choice dan tahu2 duit dah mengalir je hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. tu la.. tau2 je dah amek tu ini, sekali nak bayar terngaga.. hihihi :P

      Delete
  5. suka masuk kat tmpat2 mcm ni...bnyak jg barang2 comel kat daisokan??biarpun hrga rm5 tp kompom bnyak jg y terbuang.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah wlupon rm5 je, bila amek byk2, byk juga nk kena byor.. hihi :P

      Delete
  6. Boleh berada dlm Daiso sehingga 3 jam! Serius! Saya suka Daisoooo!!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3jam?? lamaa tu.. hahahah.. mcm2 leh jdi klu 3jam dlm daiso tu.. heee :D

      Delete