Followers

Monday, 3 December 2012

Dapat Header Blog!

Hi & Assalammualaikumm..

Sebelum ni macam tak tentu arah je blog ku ni..
Template bersepah sini sana.. Takde header.. -___-!
Bukan takde header.. Ada dulu, tapi dah delete..
Sebab nye dah boring.. HUHUHU!!~

Hari tu, sesaja email blogger Cik Puan Hamster ..
Nak tempah header kat dia.. Minta tolong dia buat kan..
Sebab rasa kosong je blog takde header.. :(


Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Header yang ni Cik Puan Hamster design kan.. Simple.. Saya sukaaaaaaaaaaaaa!!
Berkali-kali jugak la berbalas email dengan dia..
Sy nak macam ni, nak cam tu.. Nasib baik adik comil ni ok.. NGEEE!!~ :D
Thanks so much adik..

Pagi tadi tengah blogwalking, Sis InaAchik ada buat segmen..
Sesaje je try.. HEHEHE!!~
Sekali dapat la free.. WAAAAAAAAAA!!!~ HAPPYYYY!!~ :D
Terus email dia nk tebus header..


Thanks Sis InaAchik kasi header yang cute ni.. :)
Boleh request nak ulter lagi.. Tapi, malu lah nak demind lebih2.. NGEEE!!~
Btw, header from Sis Ina ni simple & nice.. :)

Nanti sy tukar2 pakai header baru ni yea..

Love,
Rina Ellisa

12 comments:

  1. Akak lg suka header kt bawah tu. comel je heee

    ReplyDelete
  2. Cantikkkkkk header baru, kena lah dengan tuan belog yang cute. Hikhik

    ReplyDelete
  3. cantik header awk..saya punya bengong2 je..haha :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa... takmo la ckp cmtu.. Setiap header yg kita buat tu kn ada seni tersendiri kan :)

      Delete
  4. wah omei omei... suka yang header kedua tu.

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhh~ untung laaa..
    cantik header2 tuuuu ;)

    ReplyDelete