Followers

Friday, 21 December 2012

Jom Main TAG!!! *Tengok nama sape kena tag*

Hi & Assalammualaikum..

Rasa macam dah lame tak main TAG ni.. HIHIHI!!~ :D
Selalu kalau blogwalking, terjumpa la soklan2 camni..
Just enjoy2 je.. :D

Ok, letsss go kita jawab!!~


1. Siapakah diri saya di rumah.
Kat rumah la diri sy sebenar.. :P Kadang2 pendiam.. Kadang2 moody(ada 1 sebutan yg family je tau ape dia..huhu).. Kadang2 periang.. Kadang2 melawok tak kene tempat.. Kadang2 garang.. Tpi, part paling best kat rumah, kitaorang adik beradik berkumpul dengan mak, borak2, lepas tu gelak2.. Lepas tu dok sakat menyakat.. BAHAGIA sangat!!~

2. Siapakah diri saya di samping rakan.
Err cam mne ek nak describe.. Kalau kawan rapat tu, maybe peramah kot.. Gosip, share2 cerita tentang hidup, share2 masalah.. Kalau kawan biasa tu, ada benda yg sy boleh brcerita, ada benda just cukup la dia tau sapa sy dari pandangan kasar diaorang je.. Kawan yg sy percaya, sy akan share apa yg perlu.. :)

3. Lima benda yang di idam idam kan tapi tak dapat lagi
Myvi, rumah sendiri, new dslr, new fon & husband.. HAHAHA!!~

4.Siapakah nama pasangan merangkap buah hati pengarang jantung saye?
Muhammad Irsyad Zakaria *^__^

5. Ceritakan LIMA perkara saye paling suke tentang dier?
- Kalau sy merajuk, dia akan pujuk pujuk pujuk & pujuk.. 
- Dia pandai masak.. *nanti dah kawen ade can tak dia masak selalu* KIHKIH!!~
- Dia setia jadi tempat sy mengedix, tempat sy memanja, tempat sy mengadu, tempat sy merajuk, tempat sy moody.. & sekarang jadi cikgu financial sy.. :)
- Dia sangat sabar dengan perangai sy yg selalu moody.. *Kadang2 sy moody tak tentu hala* :P
- Dan dia cuba ada dengan sy walau apa pon keadaan.. 

6. Tarikh membina ikatan, eceh!
7 Januari 2012 :)

7. Kenangan pahit bersama pasangan anda?
Bila sesama ada masalah, sesama runsing, sesama tension.. Sesama moody.. 

8. Lagu tema chenta?
Lucky by Jason Mraz. *Sebab dari seorang kawan tak bape nak bff, jadi seorang kekasih sy yg cool..Cewaaahh!*

9. Apakah perubahan yang saye nak tengok pada dier?
Sy nak dia pakai bracesssssssss.. Boleh? HAHA!!~


10. Tag 10 member lain? 


Kawan2 yg lain nak buat di persilakan..
Hve funn guysss!!~ :)

sumber : Please, no paparazzi .. 

Love,
Rina Ellisa

6 comments:

  1. pendiam ke? huhu banyak ckp je dgn akak haha

    kalau free insyaallah akak buat ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. klo dgn org dah kenal, terlebih ramah kak ... hahaha :D

      Delete
  2. baru boleh komen,tadi taktau kenapa blogspot buat hal..huhu..

    thx ye rina sbb tag saila, 1st time dpt tag mcm ni..haha..teruja gila bt tadi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. thanks juga saila jawab tag ni.. Just for fun :D

      Delete
  3. I kena jugak. Haha. InsyaAllah rina nanti fie join :) Thanks for tagging

    ReplyDelete