Followers

Tuesday, 4 December 2012

Kenanga Wholesale City..

Hi & Assalammualaikum..

Sabtu malam tengok bola, ahad pagi dah kuar rumah mencari barang.. FUHH!!~
Weekend yang sangat pack dengan aktiviti.. :O
Pagi ahad lepas makan, terus gerak pegi KWC (Kenangan Wholesale City)..
2 tahun lepas pegi, bangunan lama..
Kali ni pegi, bangunan baru.. 10 tingkat!!!~


Sumber : Google


Ni lah ika,adik ku yang mencari barang tak sudah-sudah..
Kalau boleh, sy pon dia nak usung sesama carik barang.. LOL!!~


Cam bese, snap picta no parking.. Nanti lupe..
Ika besar, sy kecik.. -__-!


Signboard dalam lift..



Kitaorang parking tingkat 10..



Tinggi.. GAYATTTTTTTTTTTTTTTT!!~
Keluar2 je lift, tengok beg bergantung2.. Arghhhh!! Rambang mata ooOOOOo..
Baju cantik2, beg2 yg meruntun jiwa.. Kena tahan nafsu untuk semua tu!!~

Kt KWC ni, barang2 semua di jual harga borong..
Tapi, kalau nak beli 1pc, mahal sikit la.. Kalau beli 3 ke atas dapat la harga murah..
Macam2 barang ada.. Sedia kan duit dalam poket je.. :P
Buat masa ni, parking free lagi.. 


Brooch bunga ni macam2 jenis ada..
Murah2.. Rambang mata.. Sudah nye tak beli.. Tengok2 je..
Sebab mampu buat sendiri.. CEWAHHHH!!~ :P


Errrkkk!! Muka ku.. -..-'
Ni muka lapooooooooooo..
Melayan kerenah adik ku yang sangat cerewet!!!
Tu taknak, ni taknak.. GERAMMMMMMMMMMMMM!!!~


Lepas beli ape yg adik nak, terus pi sini.. Nak makan.. Laporrrr!!


Sy order pecel lele.. Set dengan air, RM9.90 saje..
Errrrr.. Sambal belacan tak pedas..
Nasi baik ikan keli goreng dia sedap.. Makan tak pandang kiri kanan.. HUHU!!~

Sebenarnya, jalan nk KWC ni pon sy tak tau..
Main redah je jalan.. Ikut signboard pudu.. Lalu pejabat pos pudu kot..
Tau2 je, nmpak signboard "Kenanga Whosale City" daripada tepi jalan..
Terus je masuk smpai ke dalam sikit..

Lepas makan terus gerak pegi Nilai 3.. Carik barang lagik..
Sampai umah malam, terus terlentang kepenatan.. -.-!

Love,
Rina Ellisa




11 comments:

  1. nak pergila nanti. ada gak kwn akak bgtau tp tak sempat pg lg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laayke.. hihi.. nti akak pegi tau.. rambang mata kak :P

      Delete
  2. wah, bestnye.. kta dtg follow.. salam kenal Rina :D

    ReplyDelete
  3. nak pegi sini dari aritu. tapi tak berkesempatana lagi. adoi!

    ReplyDelete
  4. jap jap jap..
    best nye pecel lele ;c
    Lama dah xmakan pecel lele ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. elisa KWC nie 5 minit je dari rumah skin kalo dtg sini roger2 la boleh jumpa :)

      Delete
    2. Jna : hehehe.. sedap Jna :)

      Cik Nur : laahh yke.. ok ok, nti smpai kita roger2 keh :)

      Delete