Followers

Sunday, 2 December 2012

Malaysia vs Indonesia!!!

Hi & Assalammualaikum..

Haritu tengok Msia vs Laos, kali ni tengok Malaysia vs Indonesia pulak..
Tak sia2 pergi, sebab menangggggggggg, 2-0.. WALAWEHHHH!!~ :D
Malam tu pergi dengan Eshat & Kak Ngah je..
Macam biasa lah, Eshat join ultras Malaya kat depan..
Tinggal sy dengan kak Ngah je berdua..
Tu pon kena berdiri kat tangga.. Tak dapat seat!! :O


Dalam kol 815pm dah sampai stadiumm..
Orang sangat2 ramai.. Seat penuh..
Sudah nye kena berdiri lah nak sorak!!~ -.-!


Game lom start lagi..


Time ni tengah stop untuk game pertama..
See, tempat penyokong Indonesia tu ha kosongggggg..
Penyokong malaysia penuh.. CAYALAHHH!!

Bila gol, sy dengan kak ngah sorak tak ingat dunia.. Berpeluh2.. FUHH!!~
Jerit sekuat hati.. Seronokkkkkkkkk!!!~ :D


Selama nya harimau malaysia.. Ole le le le le le eahhh eahh eahhh!!!~
Tahniah Malaysiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ^^


Balik dari stadium, belum boleh balik lagi ohkeyyyyy..
Kena teman pokcik ni minum & teman dia tengok bola.. MU pulak main.. -.-!
Memang tak sedor diri betul nak keje esok nye eshat ni!!~

pssst.. dalam seronok2 Malaysia menang, ada musibah yang menimpa.. Hmmmmm.. :'(

Love,
Rina Ellisa

7 comments:

  1. Ana jerit kt umah jer la..puas hati tgk M'sia menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Kan, puas hati sangat2!! :D

      Delete
  2. tak sia sia kan pg nasib menang haha

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dpt tgk kat stadium...boleh jerit kuat2...

    mmg best tgk game mlm tu kan...cayalah Malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. best jerit2 smpai nk kuar anak tekak.. ngeee :D

      Delete