Followers

Monday, 10 December 2012

Malaysia VS Thailand..

Hi & Assalammualaikum..

Semalam gerak pegi stadium awal.. Sebab game mula jam 8malam..
Stadium ramai org sgt semalam.. SESAKKKKK!!~
Janji nak jumpa Nad kat sane, tinggal harapan jela..
Sampai2 je paking, mood 'weng weng'.. Sebab Eshat tak bawak mafla utk sy.. :/
Muka ku pon ketat cam ape.. Dah la sakit pinggang time tu.. Hmmmmmm~


Gambar muka sendiri takde nak di tempek.. Gambar tiket pon ok lah..
Mood pon takde nak snap2 gmbar sendiri..
Diaorang berperang kat padang, sy berperang dengan emosi.. HIKS!!~
Apa pon, sorak tetap sorak.. Orang angkat mafla, ku angkat tangan jela.. HUWAAAA!!~ :(
Takde mafla, tak lengkap nak bersorak tau..

Nak komen lebih2 pasal game malam tu, bukan bidang sy.. WUHUHU!!~
Cuma happy2 je Eshat bawak pi stadium, nak bersorak.. Seronok~
Kalau kak ngah, dia memang amek port pasal ape yg jdi kat padang.. :P


Time ni nak balik dah.. Ultras Malaya tak benti nyanyi lagi..
Menunggu Eshat tak muncul2.. Mungkin beriya-iya dia nyanyi kat bawah..
Nak balik, nak keluar parking pon berjam-jam!!~
Apa pon, keputusan malam tu Malaysia 1 Thailand 1..


"Ayuh... Ayuh Malaysia Ku.. Hari Ini Kita Mesti Menang.. Wohooooooo!!~"
Tergiang2 lagu ni nyanyi kat stadium semalam.. 
Harimau Malaya All the Best kat Thailand nanti!!!~

Love,
Rina Ellisa



6 comments:

  1. huhu ayat rina yg berperang dgn emosi tu tak menahan kita org pempuan mmg emo je keje kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. memang kak.. kdg2 nk marah sokmo :P

      Delete
  2. Best tak Rina? Fie tak pernah pergi tengok bola di stadium. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best.. rina seronok sebab sorak rmai2 kt stadium.. :) Fie kena cuba pergi sekali.. :P

      Delete