Followers

Friday, 14 December 2012

Thailand vs Malaysia!!!

Hi & Assalammualaikum..

Semalam last tengok Harimau Malaya beraksi..
No more bersesak2 kat stadium dah lepas ni..
No more sorak-sorak kat stadium dah..
No more nyanyi ramai2 dengan ultras malaya dah lepas ni.. :'(
Last tengok Malaysia vs Thailand kat Bukit Jalil aritu..
Sebab, Harimau Malaya dah kalah separuh akhir kat Thailand semalam..
Sedih, kecewa semua ada.. Y__Y
Tapi adat lah bertanding.. Kalah menang tu mesti ada..

Yang penting Harimau Malaya dah buat yang terbaik malam tadi..
Dah berhabis habisan berjuang.. Sedaya upaya nak dapat kan gol, wlaupon sebijik..
Tapi tak de nasib.. Harimau kalah dengan gajah malam tadi.. SO SADDDD!!~

Part reff korea tu sy tak sempat tengok..
Tau2 je kat twitter dah kecoh.. So, tak tau nak komen lebih2.. HUHUHU!!~
Apa yg boleh sy cakap kan, player Thailand sangat biadapssss malam tadi.. -..-!
Harimau malaya kena lenyek abis semalam.. ARGHHHHHH!!~

Bila Thailand dah gol bertalu-talu.. OhTIDAKKKKK!!~
Jantung macam nak tercabut.. Gigil-gigil tengok tv time tu..
Dan, sampai abis masa.. Malaysia takde gol.. Sedih.. Y__Y

 *Sy tengok bola kat umah, Eshat nengok bola kat mamaksss semalam*
*Jadilah penyatuan dua gambar nih.. HIKS!!~*

Apa pon, kitaorang bangga jadi rakyat Malaysia..
Malaysia tetap di hati.. Harimau Malaya tetap wira..
Selamanya Harimau Malaya..

p/s : kita tunggu piala asia pulak tahun depan.. boleh mengaummmm kat bukit jalil lagi.. hihi :P

Love,
Rina Ellisa

18 comments:

  1. tu lah. mcm nak pengsan tengok bola semalam. tengok je dah nak pengsan. apatah yang main? terus pengsan kot kat tengah padang tu.

    ReplyDelete
  2. malaysia kn buli smlm...pengadil berat sebelah sngt2...n melampau..menyampah sngt...pape pun tetap bngga ngan harimau malaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. apa pon bangga kan dgn harimau malaya :D

      Delete
  3. tgk bola kt umah pun pki skaf? manis betul awk ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrrr tu bukan skaf.. tu kain tuala.. bru lepas mndi.. hihihihi :P

      Delete
  4. selamanya harimau malaya~~! give me five rina! smlm saila tgk dr awal mmg nak sakit jantung bila pemain kita kena kad merah tanpa sebab..urgh! xleh ingat. sakit hati dgn byk hal. padang, reff, pemain. rasa nk nangis sgt2 mlm td sbb game kita hancur sbb diorg. sedih,sedih,sedih. tapi, selamanya harimau malaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. papppppp!!! yeahhhh!!! :D memang, segala nye menyakitkan hati.. Y__Y

      Delete
  5. sakit ati smlm..last2 tukar siaran..hampeh :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa tak tgok smpai abis ke lydia?? sedih malaysia kalah :(

      Delete
  6. hmmmm..pengadil yg tidak adil, pengadilan yg tak telus dan berat sebelah. tu je la yg akak bole ckp. huhuhu. harimau malaya tetap di hati kita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. pengadil korea tu dah mamai nari ganam style je.. hihihihi :P

      Delete
  7. nak buat mcm mana dah kita tak ada rezeki kan hope next year team kita akan much better :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. hope next2 game lebih bagus :)

      Delete
  8. Camtu laa. Teruskan sokong even dorang kalah. Sbb dorang dah berusaha kut kan? Kecewa memang la kecewa. Tapi masa takleh nak undur pun kan? Lagipun adat bertanding betul tak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul2.. wlupon kalah, kita kena sokong HM.. :)

      Delete