Followers

Wednesday, 12 December 2012

Pertunangan Eka Rusdan..

Hi & Assalammualaikum...

Alhamdullilah..
Selesai dah semuanya pertunangan adik sy 9.12.2012, ahad lepas..
Semua nya berjalan lancar.. Cuma hujan je lebat selebatnya..
Hujan rahmat..

Persiapan amek masa sebulan jugak.. Survey itu ini..
Tapi, macam baju,hantaran,pelamin,bunga tangan semua nya last minute buat & carik.. HOHOHO!!~
Nasib baik sempat.. Penat tu tak yah cakap la.. Flatttt abeh.. -___-!
Kenduri kan.. Mana yg tak penat.. Apa pon, semua nya selesai..


Dari baju, make up, hantaran, pelamin, bunga tangan & photograper semua nya sendirian berhad..
Takde sewa kat mana2 pon.. Semua nya hasil google, google & google.. :P
Cuma karpet bulu utk pelamin & veil je sewa..


Rombongan lelaki smpai jam 2petang..
Time tu hujan baru nak turun..
Bincang pon tak lama..
Tau2 je dah kena panggil duduk kat pelamin utk sarung cincin..


Bila dah semua abeh turn bergambar, turn kitaorg pulak bergmbar.. HIKS!!~
Dan haruslah jdi macam tak tentu hala.. -.-'
Gambar banyak lagi dalam camera.. Tapi, bila dah transfer, tak tau nak pilih yg mana..
Sudah nya, pilih gambar yg nad Whatsapp jugak..

Terima kasih pada semua keluarga, sedara mara, kengkawan yg terlibat..
Secara langsung atau tak langsung..
Tahun depan kita tengok sapa naik pelamin dulu.. Akak ke adik?? HIHIHI!!!~ :P

Love,
Rina Ellisa

24 comments:

  1. simple tapi tetap menarik! cute gitu pelamin tu ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. Ngeee.. :D kak, update dah entry semlm? :D

      Delete
  2. Tengok gambor 1st, tak baca tajuk, ingatkan kamu yg tunang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tak kak.. adik sy yg tunang :)

      Delete
  3. muka awk ngan adik awk yg bertunang ni sama la. akak mase bertunang, semua buat sendiri. save bajet :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. sama seiras kot kak.. Aah adik sy tunang ni byk buat sndiri.. jimat pon jimattt :P

      Delete
  4. comel je..muka sama..ingat kan rina tadi..hehehe! tahniah adik rina :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. tak la saila.. adik rina yg tunang.. Ngeee.. Thanks Saila :D

      Delete
  5. Hahaha , memang hasil gambar kite jugak yang awak pilihkannn~ *mood : bangga hidung kembang kempis* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pooraaaahhhh makcikkkkkkkk!! hahahahhaa :P

      Delete
  6. Pelamin tu fie berkenan, even simple tapi cun. Dah boleh save budget kat situ. Eh fie tengok adik Rina muka nak sama dengan Rina kan. hehe. Bila turn Rina pulak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. sgt Fie pelamin camni.. Rina? InsyaAllah menyusul nanti :)

      Delete
  7. comel je sume diy. jimat pun jimat kan. sukala baju simple tp cute. nanti kawen jemput akak tau. tak sabar turn rina hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. insyaAllah kak.. tgu jemputan tau :)

      Delete
  8. ingatkan tadi rina. dari tepi memang dah sebijik rina dah ni. HB ohsemmm.. sila bagi tutorial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la.. adik sy :) tuto nti rina suh adik buat eh..

      Delete
  9. comel bj polkadot.....cantiklah...

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan...

    mini pelamin tu cantik ! simple je majlis tp sgt nice ;)

    ReplyDelete
  11. So comeeeeel la babe adik kamu.
    simple tapi sejuk mata

    ReplyDelete