Followers

Wednesday, 5 December 2012

Suprise Birthday Party Untuk Cik Nuriesya Nadia 23 tahun..

Hi & Assalammualaikum..

Cerita ni terjadi 30 Nov 2012, jumaat lepas..
Sempena birhday Cik Nadia ..
Semua plan under control.. Tak dapat di syak pape oleh Nad.. HAHA!!~
Power tak Kite,Eshat, Wan & family awak plan.. :P

Hari jumaat tu, sy memang saja tak nak wish pape kat Nad..
Kat twitter,FB,SMS,GT,Instagram mahupon call.. Sebab, ada suprise untuk dia..
Kekonon tak ingat lah bufday.. Padahal dalam hati dah melonjak2 nak wish tau.. -__-!
Tengok Nad dah hapload wish bufday dia kat blog, takde satu pon wish dari sy.. Its ok..
Pape pon, kita tunggu malam la.. Apa yang jadi..

Janji dengan wan lepas magrib sampai umah Nad..
Tapi, pukul 9mlm jugak sampai.. Sebab, kena beli barang2 dulu, jalan jemm..
Belon pon tiup dalam keta.. HIHIHI!!~


Sampai2 je, mama Nad dah siap hidangkan makanan..
Makanan malam tu, satay,meehun & yg paling best duriannnnnnnn!!~ :P
Plan nya, bila sy dah sampai umah Nad, mama nad akan call nad balik cepat..
So, kat situ kite dah spoil kan mood Cik Nadia kite ni..

Kesian dia, dah la bufday dia aritu.. Kena balik umah cepat pulak.. Family tak wish pape pon..
Wan pon macam dah tak tau nk bawak nad pusing2 mne dah mlam tu smentara tunggu sy sampai..
Semua nya under control lagi.. Smpai la nad marah2 giler.. HAHAHAHA!!~

Diaorang dah smpai paking, wan roger, kitaorg tutup lampu & standby utk suprise kan Nad..
Dengar je gate pagar di bukak, nad masuk je, "POPP POPP POPP" SUPRISEEEEEEEEEEE!!!!
Nad punya bengang, sy pon takut.. HUHUHU!!~
Sebab nad tak suka suprise -___-!
Abeh wan jdi mangsa nad malam tu.. Wan lah dalang segala2 nya utk birthday suprise buah hati dia..


Ni lah bufday girl malam tu.. Cik Nuriesya nadia.. Selamat Hari Jadi yg Ke 23 awak!!!~ :D
Kita ade belikn topi birthday party, tapi tak pakai pulak mlam tu.. Awk simpan lah yea..


Potong kek tangan ketar2.. HIHIHI!!~
Time ni tak habeh lagi bengang Nad kat kitaorang.. Sebab kena suprise.. :P


Time ni baru lepas hug hug..
Bufday gurl kena supriseeeeeeeeeeeeeeeeee!!!~ :D


Felinses Wan cenggih tengah bengang dengan Wan.. HAHAHAHA!!~
Habeh la ko wan.. :D


Kita bergambar dulu berempat bersama bufday gurl..


Time ni Nad dah start balas dendam.. Main calit2 kek kat muka kitaorang.. HAHAHA!!~


Sebenarnya, kita ada beli lilin nombor 2 & 3 ni..
Tapi tinggal kat umah.. -.-!
Nasib baik ada jual kat kedai kek.. Terus beli..


Happy sebab plan berjaya tanpa di syak pape oleh Nad.. YEYYYYYYY!!~ :D


Sebelum balik, bergmbar dulu dengan bufday gurl ni.
Sorry, quality gambar tak bape cantik.. Sebab snap guna fon.. -.-


Hadiah dari buah hati Nad, Wan..

Happy Birthday Awak.. Semoga panjang umur, di murahkan rezeki, di permudahkan segala urusan, di permudahkan hubungan korang berdua.. Sorry tak menulis entry pape pada 30 Nov 2012 tu.. Sebab ada suprise utk awak.. Kite doa kan apa impian awak dengan wan termakbul.. Ceria-ceria selalu.. Cepat-cepat kahwin.. Hihi.. Friend forever ohkey.. Sayang Awak Makcik!!~ *^__^

Love,
Rina Ellisa

6 comments:

  1. Menci menci menci !! Hahaha. Lain kali jangan buat lagi. Kalau nanti kite kunyah korang 3 4 5 6 7 8 orang. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. lain kali nk buat lagi tahun depannnn :D

      Delete
  2. Bila lah nak dapat suprise birthday party macam nie jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. Errrr.. Camne ek nk buat kn utk Fifie.. :D

      Delete
  3. haha alaa bday gurl tak bole memarah kan. happy bday to her :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mne leh marah2 kan kak. kene happpppppyyy ^_________^

      Delete