Followers

Thursday, 13 December 2012

Ulangtahun ke 2 Majalah Aroma di Rumah Tamu Datin Halijah..

Hi & Assalammualaikum...

First sekali, thanks so much to kak Sasha..
Sebab, dia yang offer sy event ni.. Kalo x, tak merasa la.. HEEE!!~
Dan kena bawak partner blogger jugak.. Sah2 lah Eshat takleh bawak..
Ok, kak sha cakap boleh ajak blogger lain.. Dan terus lah terpikir Makcik Nad..
Roger2 dia, sekali sett jom kita pergi.. YEAYYYYYY!!~
Thanks jugak kat Kak Tina reserved kan seats kitaorang..


Event selasa malam.. Yuppp hari bekerja.. 
Tpi, selangor cuti hari tu.. Gerak KL awal lah..
Pick up kak sha & makcik Nad dulu.. Pastu, mengagau guna GPS kak sha camne nak pi Sentul. HAHAHA!!~
Sesat barat tu normal bagi kitaorang perempuan je kalo dlm kereta.. HIKS!!~


Dan akhirnya, jam 6ptg sampai la tempat yang di tuju.. Rumah Datin Halijah~
Rumah yang sangat cantik & klasik..
Sampai2 pusing2.. Carik parking & kedai makan..
Cuma parking kat situ susah sikit.. Tu pon balik semalam, keta guey kena block dgn bus GEDABAKK!!~


Sementara tunggu event start malam, kitaorg makan charkuewtiauw dekat situ je sambil bergosipssss...
Nasib baik sedap charkuewtiawwww kat situ.. Tak sia2 dtg dari jauh.. EHHH!!~


Ni antara blogger yg datang.. Sy, Nadia, Sis Yana, Sis Dkna, Sis Deqnor , Sis Ayu & Kak Sasha..
Ada yg first time jumpa.. Ada yang dah lama follow blog dia, kat sini baru jumpa..
Hi Kak Dkna :) *Lambai tangan*


Event malam tu sebenarnya sambut ulangtahun ke 2 majalah Aroma..
Majalah ni majalah masak-masak.. Sy pon first time dengar..
Al maklum lah, nak masak setahun sekali pon parah..
Ape tah lagi ke dapur.. HIKHIKHIK!!~


Yang si comil loteyy ni anak Blogger Ujang & Sis Yana MIB..
Comilssssss sangat.. Pipi tembammmmmmmmmm..


Chef Ismail pon ada.. Siap nyanyi lagi tau..
Rupa nya orang kampung Kak Sha.. Orang rombau.. *Rembau..


Meja blogger yang sangat happening malam tu..
Selagi no cabutan bertuah tak naik-naik, selagi tu riuh rendah.. HAHAHA!!~
Last2, kak sha yang dapat.. Dapat makan percuma kat Restoran Rebung Chef Ismail uuuu..
Blogger Terbang tinggi tinggi adalah jejak tunggal malam tu.. NGEEE!!~ :P


Kak Sha dengan Sis Yana MIB..
Sy dah lama follow blog Sis Yana.. Tapi, nak tegur dia malu la malam tu..
Tengok Kak Sha borak dengan dia best nye...... :)


Ngeee.. Dapat jugak bergambar dengan dia & baby comil dia..


Wokeyyy.. Sebelum balik.. Haruslah bergambar dulu..
Ohhhh sangat tak ku sangka.. Dapat jumpa & bergambar sekali dengan blogger2 yg lain..


Tah bila dapat jumpa lagi kan..
Moga ketemu lagi semua nya..


Ha.. Ni lah rumah yang cantik & klasik itu..
Tapi dari pandangan depan je.. Keseluruhan rumah tak nampak pulop..


Ala-ala sopan gituwww duduk atas tangga.. LALALALA!!!~
Hujan dah rintik2, jom la kita balik sebelum lebat..
Oh yea, dapat goodies beg.. Dalam nya ada ubat gigi safi, pencuci muka safi rania gold..
Dapat majalah aroma & air kotaksssss..

Ok, semoga jumpa lagi akak-akak semua... ^___^*

Love,
Rina Ellisa

11 comments:

  1. Yeay ! Naik dah entry mak encik niiii. :D

    ReplyDelete
  2. hehe..sentap sensorang bila baca kat "sesat barat dengan perempuan adalah perkara biasa.. haha..
    tapi mmg sgt la betul kan..

    wahhh...grand nye event...

    best..best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. kalau tak sesat, bukan gugurl.. hikhik :P

      Delete
  3. Next time kita together gather pegi event lg eh. Nanti pape akak roger hee. Had a great time kan. Pikir esoknya keje je kalau tak mesti nak lepak lama lg huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak cha.. Take care sis.. LOVE U!!!~ :D

      Delete
  4. cepatnya! tak buat lagi post untuk entry ini. hee... btw, seronok dpt berkenalan dgn blogger2 lain. ada jodoh jumpa lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah sis, ada masa kita jumpa lagi :D

      Delete
  5. pic yang last tu dkna tak ada :(

    ReplyDelete