Followers

Wednesday, 23 January 2013

First Conversation With Sis Rina Hamid :)

Hi & Assalammualaikum...

Sebelum ni we oll borak pon balas2 komen je kat entry..
Pastu ada lah 1 ari tu sy email Sis Rina Hamid..
Sebab tengah survey2 kain lace..
FYI, Sis Rina nikah & reception dia pakai kain lace.. Sangat cantik..
Dan sampai ke hari ni, sy dah jatuh cinta dengan kain lace.. :D

Semalam mula lah kitaorang berwhatsapp pulak..


Sorry sis lambat on tenet.. Y__Y


Sis Rina whatsapp untuk tanye kan border lace yang sy post dalam entry aritu..


Sebelum ni, dah tau Sis Rina keje kat KLIA..
So tanye lah dia duduk mana semua..
Sekali, memang dekat je dengan rumah.. :)


Dan nanti kalau free-free, boleh lunch sekali kan kak :D

Seronok dapat jumpa kawan baru ni..
Lagi-lagi dekat dengan kita.. Lagi-lagi blogger..
So, share minat yang sama lah.. "Berblogging"!
Yela selalu dok borak kat alam maya je kan..
Tak mustahil kita boleh jadi kawan kat luar.. Sapa tau..

Love, Rina Ellisa

7 comments:

  1. suke sangat baju kahwin rina salleh, cantik sangat kan :)

    ReplyDelete
  2. haha tulah akak pun hr tu komen komen sekali dia dpt keje sini kan. nanti nklepak ajak akak muahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii..

      boleh je kak.. Nanti sy roger2 k :)

      Delete
    2. hihi jom2..cha meh trun klia ni..kite mkn kt sini :p

      Delete
  3. wah wah wah..tbe2 ade entry khas utk kite..heehehe..tharu jap..tq sis! nti jom lunch skali..tghri ni pn oke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeeee.. :D

      sis, kita baru naik keje ni..

      whatsapp pon tak onn.. Tak sihat T.T

      pape, pasni wtsapp tau.. :D

      Delete