Followers

Thursday, 31 January 2013

Girls Day Out..

Hi & Assalammualaikum..

Sabtu, 26hb Januari keluar bawak adik2 & kazen pi jalan TAR..
Sorry lah adik2 ku.. 2,3 menjak ni kakak mu ni selalu ke jalan TAR je.. ~__~


Dari kiri : Ika(adik), Asna(sepupu), Anis(sepupu) & kakcik(adik)..
Kitaorang pi jalan TAR naik ktm,LRT jer..
Tak mampu lah nak bawak keta pi KL..
Dengan jem lagi.. Keta manual pulak.. Hmmmmmmmmm~~
Pikir banyak kali.. Buatnye jem teruk2, mau nangis tengah2 jalan sebab panik.. >__<
So, decide naik public transport je..

Gerak lepas ika balik keje, dalam kol 3 baru naik ktm..
Sampai KL Sentral kol 4petang, terus kelam kelibut naik LRT pi Masjid Jamek..
Lama dah tak naik public transport.. Terasa kejakunan & blur sekejap time tu.. HUHUHU!!~
Ika lagi hafal jalan2 mane.. Sy lupa.. =___=!

Sampai2 je terus terjah Syarikat Bunga Reben sebelah semua house..
Serius kat sini lagi byk benda.. Dan macam2 ada..


Seeeeeeeeeeeeeeeeeee!!~
Tudung bawal biasa, 2 tone, 3 tone macam2 colour ada..
Dari rm5 hingga rm20 je..
Pening pilih warna apa nak..

 

Macam2 ada..
Sapa2 yang suka pakai tudung bawal tu, boleh terjah syarikat bunga reben sebelah semua house tu..


Makcik yang tak tentu arah nak pilih yg mana..
Sampai shake2 tangan bila snap picture.. -,-!


Dan ni lah kitaorang pilih..
Macam2 kaler..
Yeayyyyyyyyyy!! Suka!!~ :D

Kat syarikat bunga reben sebelah semua house ni, ada macam2 bucu kerawang & crepe paper..
Rambang mata pilih.. @.@
Rasa nak beli semuanyaaaaaaaaaaaaa!!~

 

Dah beli tudung, lepak makan dulu..
Masing2 lapa..
Makan nasik lemak ayam telur RM5.50..


Kazen ku, Asna yang dah makin besar..
Tingkat 4 dah dia..
Tahun depan last sekolah.. Kejap je!

 

Adik2 makan nasik, sy makan ni je..
Tak lalu nak makan yang lain..


Kol 7mlm gerak balik dah..
Hantar diaorang semua pi umah makjang, sy keluar dating pulak.. HIKS!!~ :P
Next time kua jalan2 lagi ye..
Teman Along Ina beli barang lagi keh.. :P

Ada roger Sis Rina nak jumpa kat jalan TAR..
Tapi dia ada plan lain..
Tapi, still calling lagi masa kat jalan TAR..
Sebab Sis Rina memang ada kat situ time tu.. Cuma tak jumpa je..
Next time keh sis! :D

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. hehehehe L nie kedai fav aku jgak hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Lambatnya rina gerak. Cukup ke 3 jam nak shopping kalau akak tak cukup tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak gerak lambat.. hihii.. tak ckup sbenarnya.. uwaaaa!! Y.Y

      Delete
  3. kedai bunga riben best,tp kalau nak lagi best rina pergi kedai bunga riben sederet dgn jukebox,princess,kedai buku..kat situ lagi meriah n dua tingkat :)) tp xde jual tudung bawal mcm tu..rambang mata kan tudung bawal tu..hehehe!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua-dua tempat best saila.. hihi.. mcm2 ada :D

      Delete
  4. haiyoo tak pernah p lagi niiii
    meriah je tgk org update .

    ReplyDelete
  5. klu lh batu pahat de kdai tudung cm tue..setiap minngu dya grab 2 helai tau syggg oii..^^

    ReplyDelete
  6. Salam... Ika adik Rina? Kirim salam dia ye... dia ada dtg rumah akak hari tu... amik cheese powder... kirim salam ye kat dia....

    ReplyDelete