Followers

Monday, 14 January 2013

I Adore Baju Erra Fazira!!!

Hi & Assalammualaikum..

Sy dari dulu minat Erra Fazira.. Zaman2 cite maria mariana lagi.. HIKS!!~
Minat gitu2 jela.. Takde lah fanatik sangat2.. Berpada-pada udah la ye..
Suka cara dia berlakon..
Dan paling suka, tengok baju-baju yang dia pakai.. :)


Baju ni cantik.. Colourfull..
Ni time-time mentor..


Ni masa anugerah blockbuster 2012..
Suka yang dot2 kat dada dia tu.. >___<


Cam pewincessss kan.. :)
Cantik...


Suka yang design lace kat lengan tu.,.,
Nice..


Ni time anugerah skrin 2012..
Baju ni pon cantikkkkkkkkkkkkkkkk!!~
Sy suka yang gelembong2 kat tangan dia tu.. >__<


Suka rambut dia je.. HIHIHI!!~ :P


Cantik dress kuningggggggg ni..


Polka dot pink+black..
Arghhhhhhhh.. Cantik!!~


Dan yang latest sy suka baju2 Erra dalam Primadona..
Sangat WOwwww!!~
Suka design, colour-colour baju2 Erra..
See baju oren+hitam ni.. Oh nice!!~
Banyak lagi baju2 dia yang super cantik dlm primadona..
Sy try google, tapi takde sangat lah.. Y__Y
Tak jumpa yang full punya.. Doiiiii!!~

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. sy pun suke dress up style erra...seriously, adore cre dier bfesyen..sbb dier ape pun cntik....dlu mse zmn remaja suke follow style rmbut dier *padahal rmbut palsu dier*..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. heee :)

      walaupon dia suka pakai rambut pelesuuuuuuuuu.. hihihi :P

      Delete
  2. sesuai digelar diva kan dia cantik je slaloo
    :)

    ReplyDelete
  3. Erra nie kalau bab bergaya bagi dekat dia, nombor 1. Fie rasa even dia pakai simple macam baju kurung polka dot pink tu still nampak cantik. Maaf komen, kalau compare dengan RCW Erra nampak semulajadi cantik. hewwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea betul.. Erra la da bommmm.. hihi :P

      Delete