Followers

Sunday, 6 January 2013

Interframe Primadona Musim Kahwin!!!

Hi & Assalammualaikum...

Sepatutnya slot ada nya sy keluar Primadona episode "Musim Kahwin" 28 Dec 2012..
Yang ada undangan Ella & husband dia tu..
Tapi masa tu sempat tengok mula-mula je..
Nasib baik ada ulangan 4 Januari 2013, 6.00pm..
Tu pon tak sempat nak tengok.. Sah2 kat opis lagi time tu..

Jadinya, kita suh eshat lah tengok ye..
Kebetulan dia keje malam kan..
Mak pon tak sempat tengok..
Dok busy kat umah nenek ada kenduri tahlil malam tu..


Ni lah sy.. HIKS!!!~ *MALUUUUUUUUUUUUU NYAAAAAAAAA* ^^
Panjang sangat tau muncung nya.. :P

Eshat snap 2 gambar je..
Dapat rakam bape saat je..
Kebetulan pulak mak dia tengok time.. Awwwwwwwwwww, lagi malu kite.. HAKHAK!!~
Siap kena bahan lagik dgn mak dia.. HAHAHAHA!!~

Serius, apa yg sy cakap time ni pongg tak tau.. NEBESSSSSSS!!!~ :D
Nak tengok sebalik rakaman ni, klik SINI ...

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. Auuuuuwww rina dapat masuk tv. yeay yeay

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi.. *MAluuuuuuuuuu la Fie* :D

      Delete
  2. femes kejap haha. kemain muncung tau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. muncung mahal tu kak.. :PP

      Delete
  3. Feewiiitt !! Retis ni. Muncung kauu , hamekkk !! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hooohoiiiii.. retis tang mane tah.. haahahaha :D

      Delete
  4. untungla dapat masuk tv, termiss pulak episod ni sebab balik umah MIL :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. yke.. takpela.. kot2 ada ulangan.. boleh tengok :D

      Delete