Followers

Thursday, 3 January 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway..

Hi & Assalammualaikum..



Bismillah~

Giveaway yang pertama di tahun 2013.. YEAHHHH!!~
Lame dah nak kan jubah abaya ni..
Kali ni cuba nasib la join giveaway ni..
Kalau dapat, alhamdullilah rezeki di awal tahun ni kan.. :)


Sape2 nak join, clik banner & baca syarat2 yang kat bawah ni eh..



Untuk yang ada blog :-



1) Follow blog NI & NI ..

2) Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway..
3) Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan..
4) Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda..


Untuk Facebook :-

1) Like page Do Buy Dazzle ..
2) Like post ni yang ada kat facebook..














3) Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle

Bila semua dah settle, tulis di ruang  komen di bawah :
1) blog post url link dan
2) Facebook Name

Giveaway ni berlangsung sehingga 15 Jan 2013..
Pemenang akan di pilih berdasarkan cabutan..
Ayuh cepat sape nak join tu..
Kot-kot nanti boleh pakai Jubah Abaya sesame.. HIHIHI!!~ :P

Love, Rina Ellisa

4 comments: