Followers

Thursday, 3 January 2013

Urusan di JPN Putrajaya..

Hi & Assalammualaikum..

Uruskan IC adib lagi..
Cip rosak pulak.. Takleh guna kat bank.. HAIHHH!!~
Macam2 budak sorang ni.. Dulu ic hilang la.. Hilang je dah 2 kali..
Kali ni, terus direct JPN Putrajaya..
Sebab banyak urusan tergendala bila cip ic rosak!!~


Masuk2 je JPN Putrajaya tergamam jap.. :O
Macam shopping mall pon hader.. HIKS!~ Kesian kan..
Ni first time berurusan kat sini..
Selalu pegi JPN Bandar Baru Salak Tinggi je kalau nk urusan pape..
Jauh pulak nak ke JPN Putrajaya ni..
Tapi kalau urusan kat sini cepat lah kan..


Lagi tergaman sebab ada escalator.. HOHOHO!!~
Kesian kesian..
Rupa nya ari sabtu bukak.. Tapi kul 9pgi sampai 2 petang jela..


Ada 3 pasang kaki?? Jeng Jeng.. :P
Sampai2 je tengok no giliran yg ke 827 & 828..
Lagi 200 nomboooooooooor kena tunggu.. :O
2jam jugak la menunggu no giliran naik..


My hero..
Adib yang kadang2 panas baran..
Adib yang kadang2 ngok ngek.. HEKHEK!!~ :P


Eshat pon buat ic baru jugak..
Dia memang cuti time ni, ku heret je sekali pegi buat.. Sekali keja, senang..
Lagi kesian tengok ic dia.. IC jadi 3 lapis..
Muka depan, isik tengah & muka belakang tercabut.. Ganassssssss!!~
Tapi gambar ic time sekolah2 dulu la, mase form 4 ek?
Asal tengok gambar kat ic tu je kitaorang gelak kaw kaw kt situ.. HAHAHAH!!~
Asal tertengok je tergelak.. Nasib lah.. :P


Ni dah kaunter yg ke2..
Tak sampai 3 minit, dah siap amek gambar..
Esok nye boleh collect ic baru..
Boleh buat dah urusan lain.. 7hb ni adib masuk sem 2 dah..
Cepat sangat masa berjalan..

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. o0 macam ni ke rupa JPN putrajaya,,fisya tak pernah sampai .. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah camni.. Rina pon first time sampai sini.. hihi :P

      Delete
  2. Replies
    1. haaa tu la.. cam shopping mall tak? hihihi :P

      Delete
  3. alaaaaaaaaaaaa Na dari tahun lepas plan nk buat..tp x buat2 lagi ic baru..
    Rin kat sne ramai org tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yke.. pi buat cepat..

      semalam Rina pi ramai orang la Jna..

      Cuba pegi pagi.. Kot2 tak ramai org ke kan.. :D

      Delete
  4. Kite pon dah tukar IC baru. Hihi. Masa mula mula masuk tu jakunla jugak. Tapi buat cool. Kang wan sepak kite pulak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hekhek :P

      canggih arr kan siap ade escalatorrrr.. hahahahah :P

      Delete
  5. kte tak pernah masuk lagi.. besarnye eh :D

    ReplyDelete