Followers

Wednesday, 16 January 2013

+Wedding Sis Pija..

Hi & Assalammualaikum..

Undangan pertama untuk tahun 2013..
Kawan belajar UUM kat seremban dulu..
Kat kelas, sy rapat dengan Kak Pija je ni..
Tapi, takde lah setiap class kitaorang sama..
Sebab kitaorang amek course lain-lain..
Macam bulan ni sama class.. Bulan depan tak sama dah..

Nasib baik lah dah abeh belajar still contact lagi..
Dan aritu tetiba dapat jemputan kawen dia..
Terkejutttt.. Tapi happy sangatttttttttt!!~ :)


Banner sebelum sampai umah pengantin..
Kad jemputan tak bawak...
Kol 10pagi sms pengantin tanya jalan.. Pengantin tengah make up.. :P
Nasib baik lah senang je carik umah..


Kak Pija dah slimmmm.. Cantik!!~ :)
Sampai2 je pengantin tengah makan beradap..
Lambai2 dari jauh je..
Lepas makan, terus jumpa kak Pija..
Tu pon tak borak lama..
Pengantin kan, nak layan tetamu lain lagi..
Its ok kak.. Lain kali kita jumpa okey! :)


Ni je dapat amek gambar Kak Pija & husband..
Sama padan, sama cocok..
Semoga kekal ke anak cucu kak!! :)


Sebelum balik, buat wish dulu kat pengantin.. :)


Dan wish untuk Kak Pija..
Simple, tapi bermakna.. :)


Budak ni lah teman pi wedding aritu..
Eshat keje, jadik Adib lah mangsa kena teman.. HUHUHU!!~
Balik terus singgah makan cendol.. Layannnnnnnn!!~

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Cun lah your dress.
    Eh, dress kan tu?
    Ke baju kebaya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dresss kak.. Luar nya sy pakai cardigan.. Lepas tu pink je kat depan.. :)

      Delete
  2. Cantikla baju pengantin. Baju rina pun cantik :)

    ReplyDelete
  3. awk cantik laa baju awk simple n niceee NAK!

    ReplyDelete
  4. gorges dress & luv da color ^_^

    ReplyDelete