Followers

Thursday, 21 February 2013

Cost Per Click Campaigns..

Hi & Assalammualaikum..

Tak tau nak letak tajuk ape..
Tajuk tu pon boleh la.. :P


Kawan2, boleh tolong tak?
Sy tak paham sebenarnya apa benda ni.. >__<
Tapi kat coloum amount tu, ada lah sikit amount.. HEEE!!~ 
Tu pon dah cukup happy ada ciput je amount.. :P

Boleh tolong explain kt sy tak?
Meaceh..

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. rasanya setiap kali org klik iklan nuff tu dapat la duit kot... hehe.. ntah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooyke.. sy pon tak tau ni..

      klo ye, ok jom klik ramai2.. HAHAHA!! :D

      Delete
  2. nana dengan nuff ni pun tak berapa master sangat. tapi apa yang nana tau CPC tu bila org klik iklan nuff yang ada kat belog kita, kita ada dpt duit. gituewwww... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo gituwwww ek.. meaceh Cik Nana :)

      Delete
  3. kecik ati ngan nuffnang dah skang ni.. x dpt ape2 pun.. pernah gak mintak kwn cuba klik tp nilai kat akaun nuffnang x bertambah pun.. mcm kene tipu je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! yeke.. sy tak penah suh kwn2 cuba klik, tapi suh kawn2 dtg lawat blog je ari2.. :)

      Delete
  4. orang datang blog, click iklan awk, tu laa cost per click. Kalau byk org click, byk laa dapat :)

    ReplyDelete
  5. lebih ok says.com kot tolong promote iklan, org click duit bertambah... nuff ni entah ler... huhu nak kecewa jugak... ngeee... :\

    ReplyDelete
  6. kalau org click iklan tu bykla dpt tp awas nuffnang penah sound and email semua orang dulu pasal kes main klik klik sendiri and main suruh org klik ads kat blog kita ni. dorg dapat tau klau kita tipu haha. masa kes tu dh lama dh tp time tu rina mungkin xde blog lg kot hihi

    ReplyDelete
  7. oooo gitu ek.. thanks kawan2 bagi feedback :))

    ReplyDelete