Followers

Friday, 15 February 2013

Wedding Preparation : Emerald Green.

Hi & Assalammualaikum..

Haishhhh..
Cantik pulak colour ni.. @.@





Camne camne camne ni.. >__<!

Love, Rina Ellisa

39 comments:

  1. saya ada sepaasang baju kurung lace warna emerald ni. memang awesome. look exclusive

    ReplyDelete
    Replies
    1. lace kaler ni??? waaa best nye!! :))

      Delete
  2. haha.. tukar je la colour. memang selalu dilemma kalau part searching colours ni. tetibe nanti mcm suka je semua colours. kihkih.

    ReplyDelete
  3. kaler ni cantik..sesuai sgt dengan kulit u :)

    ReplyDelete
  4. wink wink wink

    gojes okey!!! kaler ni memang chantek...nampak mewah~hohoho

    ReplyDelete
  5. Lawa lawa lawa , mekasih carikan kite kaler. EH TETIBA ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk please buat kaler nih tau tau tau.. :)

      Delete
  6. uish...mmg cantik semua gambar kat atas...rasa nk semua je...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. nak semua kaler takleh... kena pilih 1 kaler je..:)

      Delete
  7. nurul warna ni memang cantik okey... i likkeeeee!!! 110%

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala-ala green day gitu... mata pun sihat memandang kehijauan... hehe

      Delete
  8. memang cantik...
    say apon suka warna ni :)

    ReplyDelete
  9. fiw xbper suka sgt klu pakaian warna hijau ni..tp bila tgk gmbr2 kt atas... smart plak kn? huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan.. cantik & smart kan.. so, suka lah kaler ni.. hihihi :P

      Delete
  10. tak suka sgt warna hijau , tapi bila tgk gbr ni rsa mcm ohsem jugak hijau ni , hihi ...

    ReplyDelete
  11. cantik gila ! serious dengan mint green pun lawa !! omg. rasa macam nak handbag tu.meheh

    ReplyDelete
  12. warna hijau memang sangat cantik :)
    saya suke ape je warna hijau! mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk je mata memandang kan.. Go greennn.. Eh! Tetiba :pp

      Delete
  13. cantik rina. rina putih ok sgt buat kaler ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak.. Akan di pikir2 kan. Hehe..

      Delete
  14. Memang cantik sayang, fie guna color nie untuk bertandang nanti. Omnomnom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yke.. Mesti mabeles fie pakai nnti.. Fie putih.. Ok tak sabar nti tgu fie kawen.. Heee :)

      Tak sabar nk tgok gambar2 nnti..

      Delete
  15. kemain lepas cha pakai emerald green, color ni sgt 'in' :) Memang orang kulit putih sesuai pakai. Rina mesti cun pakai kaler ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sgt2 kan.. Trmimpi2 dah ni. Kihkih :pp

      Delete
  16. I love your blog is wonderful and beautiful,
    congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  17. cantikkk
    awak kulit putih.
    mesti sesuai punyaaaaaa ngn kale mcm ni.
    kalau lya
    ke lauttt la

    ReplyDelete