Followers

Tuesday, 19 February 2013

Happy Bornday P&Dianssssssss!!!

Hi & Assalammualaikum..

Semalam 1 hari takde kat opis..
Ada meeting, sambut sekali staff yang birthday Januari & February..
So, aktiviti blogwalking di kala free takdok.. HUHUHU!!~ :P


Kek ni besar gilos..


Ni kek choc.. Ada 2 kek..
Post kt IG, ada yang tanye beli kat mana..
Kak Aida (opismate) beli@tempah kat Kedai Kek Ceri Indah Ampang..
Kalau nak tau detail, google lah eh..
Sy pon takde contact nombor..



Muka tenjum je dapat kekkkkkkkk.. ^_____^


Asal pose, banyak fon berderet keluar..
Jadinya, gambar ni di snap dari Tab Kak Sha je..
Sorry, quality gambar tak baguih..

Happy birthday my friendsss..
Semoga di beri kesihatan yang baik2..
Rezeki yang meluas..
Dan di permudahkan urusan dunia akhirat.. Amin..

Happy Bornday P&Dianssss!!!!! :)
Love u!

Love, Rina Ellisa

17 comments:

  1. bestnyer tgok kek coklat tu..nyum2...

    ReplyDelete
  2. suka cake yang 2nd tu... nakkkkk

    ReplyDelete
  3. macamna nak makan tu?? duk pikir ni macamna nak potong

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tanggal kan dulu choc2 atas kek tu, baru boleh potong kek tu kak :))

      Delete
  4. Kesian wajah sang jejaka kat belakang tu... contra betul cahaya ngan warna kulit huhu... akak baru amik kek 4kg tu hari ni sha... semalam rush nak amik anak, tak sempat rasa... hari ni pose so balik karanglah baru merasa... tengok bunganya tu yg buat tergugat pose... tp bila dh masuk dlm bekas, terus penyet... tak de rupa bunga... hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahha.. gelap sungguh.. 1 muka pon taknmpk.. :))

      hihihi.. mkn kak kek tu jgn tak mkn.. dh bayor, rugi nanti.. hahaha...

      Delete
    2. adoi, akak nak like statement nurul (dah bayor, rugi nanti) tp lupa lak blog mane de button like cam fb ngehehe... (LIKE)

      Delete
  5. kalau akak nk kek m&m tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. boleh kak.. amek lah.. tpi dh dlm perut sy.. haahahah :D

      Delete
  6. Salam..
    Jalan2 singgah sini..
    btw, kek yg 2nd nmpk sedap! :)
    keep in touch!

    ReplyDelete
  7. haha..awat snap x bluetooth je nurul pic tu?
    len kali setiap event p&D kita bawak camera godang baru puas hati! n makin lame la sesi posing berlangsung...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. ni nme nya tak sabar kak sha..

      tu snap je pict dari tab akak.. huhu :P

      Delete