Followers

Wednesday, 6 February 2013

Wedding Preparation : Colour Of Theme..

Hi & Assalammualaikum..

Bismillah~ :D

Memula pening nak pilih colour apa..
Semua colour cantik2..
Dah search banyak2 kali..
Dah tanye pendapat mak,adik2( ika & kakcik)..
Dah tanye pendapat eshat..
So, colour kat bawah ni jadi pilihan..
Royal Blue & Yellowpagesssss!!~ HIKHIK!! :P








Cantik kan kan kan.. :P
Hope apa yg di idamkan akan terlaksana..
InsyaAllah..

Love, Rina Ellisa..

20 comments:

  1. cantik sgt dik! nice combination. mmg terserlah la keayuan adik akak yg berkulit putih ni. tasaba mau tunggu hari persandinganmu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari persandingan kak??? :O uwaaaaaaaaaaa!!!

      lambat lagi kak.. hihi..

      Delete
  2. wah nice color combo Rina. Rina pakai kaler apa pun cantik sebab putih :D

    ReplyDelete
  3. Dah nak dekat ke nurul hehe... alhamdulillah... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii.. *No komen* <------- macam jawpn artis tak? hahahhahaha :P

      Delete
  4. ala cantiknya.. gigih lepas ni buat preparation. chaiyukk!!

    ReplyDelete
  5. color block is soooo in now days! hehe. but i like pastel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohohoho.. Yeahh!! kaler pastel also nice :)

      Delete
  6. nice combination dear! gud luck :)

    ReplyDelete
  7. Wahh ! Kurlass kau jah. Haha. Kite kaler pon tak dapat lagi ni !! *pitam*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kurlass lah sgt.. cepat crik kaler2.. nti2 last2 minit pening pale kau jah!! :P

      Delete
  8. memang kombinasi colour yang sangat cantik.. suke royal blue, sekarang macam femes colour ni.. mesti cantik nanti :)

    ReplyDelete