Followers

Sunday, 10 February 2013

Wedding Preparation : Outfit, Kain Lace..

Hi & Assalammualaikum..

Sy memang dah jatuh hati dengan kain lace..
Tengok semua nya cantik2..
Jadinya, decide pilih kain lace utk outfit :)
Kat bawah ni antara design yg jadi sumber rujukan sy..
Nak yg betul2 mcm kt bawah ni memang tak lah kan..
Atleast ada idea skit2 bila tgok design2 ni..


Cantik nya baju Ayu Raudhah ni..
Baju & veil pon ada lace..
Kaler pastel je..


Yang ni simple & nice..
Suka suka suka suka!!!!!!!! :)
Suka veil yg panjang2 tu..


Yang ni nampak mewah..
Oh cantik nya lace kaler ni.. T__T



Dan yang ni colour lace yg sangat sangat cantik & rasa nakkkkk kain lace ni!!!~ >__<

Nanti tengok lah lace camne sy beli.. :))

Love, Rina Ellisa

13 comments:

  1. Fie sokong yang gambar Maya Karin. Memang mewah gila nampak. Yang scha tak cantik. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nmpak mewah kn baju maya karin tu :)

      Delete
  2. Wink wink wink
    Memang chantek kaen lace dear...match ngn chiffon! Mmg ngam abis... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah cantik sgt.. heee.. jatuh hati tahap tak tahan dah. hihihi :P

      Delete
  3. cantik. saya macam nyesal plak tak pakai baju lace masa kahwin. hehe. rasa nak kahwin lagi sekali. mihmih... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. boleh je namee pakai lace utk hari2 biasa.. ;)

      Delete
  4. sume cantik2,paling cantik baju ayu dgn maya :)) heavy lace..kalau rina bt confirm super gojes nnt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. cantik kn saila bju2 diaorang.. :)

      Delete
  5. hi rina ellisa

    u berminat x nk beli lace?i nk jual coz slh beli tema kaler. dlm set tu ada
    1. lace 2 meter
    2. satin 4 meter
    3. shiffon 6 meter
    4. veil
    5. baju mlyu llki 4 meter
    6. sampin songket

    if u bminat u bh email i. hannah_hana1209@yahoo.com i blh bg price yg ok.

    klu u berminat email i ok..

    ReplyDelete