Followers

Sunday, 3 February 2013

Ngeteh, Roti Tisu!

Hi & Assalammualaikum..

Selalu weekend mesti ada cenghita2 baru kan..
Meh nak cerita weekend sy aritu..
Sabtu sy dapat makan ROTI TISU..
Ni lah first time dapat makan.. HUHUHU!!~
Seumur hidup, sabtu aritu dapat merasa..
Kesian kan..
Padahal kat mamak mana2 boleh makan..


Application instaweatherpro..
Frust samsung Galaxy Y ku takleh upload apps ni.. SEDIHH!!~ >__<
Pastu menjeles sensorang tengok gambar kt IG byk pakai app ni..


Ni lah rupanya roti tisu nya..
Ingatkan dapat yg tinggi-tinggi tu..
Tapi, dapat camni jer.. Takpelah.. Kita makan jer..
Tengok rasa nya camne..


Roti ni rangup..
Atas di curahkan susu pekat kot..
Dalam ada gula..
Krupp Krupp ia di kunyah!!~ :D
Ada potensi repeat makan lagi roti tisu ni.. HIHIHI!!~


Tea Tarik & Nescafe ais..


Eshat makan ni..
Ayam goreng nya sedap.. Nyumm NYummm!!!!~
Cuma kuah2 tu memang manis eh kat mamak???


Wuhuuuuuu!!!~
Happy dapat makan roti tisuuuuuuuuuuuu!!~ :D
Oh yea, kitaorang makan kat mamak Nasi Kandar dekat dengan KLCC tu..

Love, Rina Ellisa

14 comments:

  1. Kalau kat Kayu Mutiara Damansara tu, roti tisu dia tinggi gila...
    Hehehheheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke.... kena try ni.. hihi..

      thanks info dear :))

      Delete
  2. nice blog ! jom follow my blog too . http://bluberrykiwiey.blogspot.com TQ :))

    ReplyDelete
  3. sedap kan roti tu..Ecah pon baru je skali makan roti tisu ni..tu pon kawan ecah yang berbangsa india bawa pegi makan kat kedai mamak sekitar tanjung malim..skunk entah bila untuk kedua kalinya(betul rina cakapkan tu,padahal boleh je pegi makan kat mana2 kedai mamak..hekhek(^:^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah,, ranggup kan.. :)

      pasni kena try lagi tau ecah..

      Delete
  4. Sodappppnya rina, fie tak pernah makan roti tisu. sebab fie nampak dia macam nipis takut tak kenyang. Hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. aah roti tisu ni nipis je.. makan sesje boleh la.. klo mkn lunch memang tak kenyangggggg :P

      Delete
  5. terus lapar akak tgok entry ni...

    ReplyDelete
  6. akak tetap suka roti telur bawang jugak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.. sy pulak tak reti makan roti ada telur? >__<

      Delete
  7. teringin nak makan sebab mcm syok tinggi2. hikhik

    tapi setiap kali lepak mamak mesti lupe -__-

    ReplyDelete