Followers

Thursday, 7 February 2013

Nomie Dah Pregnant, Alhamdullilah.. :)

Hi & Assalammualaikum..

Giler tak happy my BFF kasitau dia dah pregnant!!!~ :D
Hehehehe.. Sorry.. Terover eksited..
Nomie dah pregnant.. YEAYYYYYY!!~
Alhamdullilah.. Sy lah orang yg paling bahagia arini.. HEHEHE!!~
Kira ni hadiah utk aku lah eh.. Sebab kasitau good news ni..


Tetiba mek tu sms mintak no whatsapp..
Dia whatsapp sy.. Tapi tak respon.. :P
Rasa macam ada something je dia nak kasitau kan.. Terus lah kol dia..
Sekali....... Dia kasitau dia dah pregnanttttttttttt!!~
Tu nampk tak tu.. Pregnancy test eh name nya..
Sy tak tau baca.. Kt situ tunjuk "pregnant" je.. HEEE!!~ :D



Tunggu pulak turn auntie2 ni eh..
Jadinya, anak Nomie sebaya nanti dengan anak Aini.. YIPIEEEEEEEEE!!~ :D
Tak sabar nak jumpa ko mek.. Cepat2 kita jumpa..
Nak hug ko kuat2 ni.. *RINDUUUUUUUUUUU*

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. Kawan baik fie waktu sekolah dulu dah dua orang yang ada anak. Sama sama lahir bulan januari lepas. jadi geng lah anak diorang. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah yke.. best tu ank2 jdi geng jugak.. mak nye dah geng, smpai ke anak geng kan.. best best!! :D

      Delete
  2. Agak agak anak awak boleh geng anak kita tak ? Hahaha. Salah bual kau jah ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. yg tu kita boleh adjust.. ok, deal? hahahhahaha :D

      Delete