Followers

Monday, 25 February 2013

Tupperware..

Hi & Assalammualaikum..

Sape ada koleksi tupperware?
Sy baru ada bape je..
Ada botol air & cawan/koleh je..
Hobi start mengumpul tupperware ni tahun lepas..
Bila kak Faezah adalah dealer yg terhebat.. HIHIHI!!~

Macam yg kita tau, harga tupperware ni bukan nye 5,6 ringgit satu..
Tapi berpuluh-puluh ringgit.. -.-'

Kitaorang takde lah sorang beli tupperware yg berpuluh2 ringgit mahal nya..
Macam yg kitaorang berkenan 1 set tupperware ni..
Pastu ada 4 set & free 1, kitaorang carik geng, pastu amek lah sorang satu..
Kan dah jimat kat situ..
Hanya bayar belas2 ringgit je.. Dapat lah 1 @ 2 tupperware..


Ni koleksi pilihan kitaorang bulan ni..
Carik geng, pastu cukup had, terus beli..
Harga dlm katalog RM74.40..
Dah tolak bahagi, sorang kena bayar RM11.20 je..
Dapat lah sorang satu tupperware yg kiut miut ni.. ^^


Ada 5 warna..
Semua warna sangat cantikkkkkkkkkkk!! ^^


Dan yg ni sy punya...
Warna kuning pilihan hati tuk tahun 2013.. WEWEWEWE!!~ :P


Yeayyyyy!!! Ada set botol air & bekas ni..
Cantik kan warna kuninggggggggg :)

Nak koleksi tupperware ni?
Pi lah kedai tupperware berdekatan!

Love, Rina Ellisa

12 comments:

  1. Replies
    1. aah kak.. cantik2.. duit pon cantik2 kuar.. hihihi :P

      Delete
  2. Peberet collection tupperware ni...:-)

    ReplyDelete
  3. Kemain rajin awak membeli belah tupperware ni makcik ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. sejak2 nk masuk fasa lain ni, jdi "makcik2" dah.. hahahaha :P

      Delete
  4. ada jugak botol air tupperware tp orange colour. hhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan.. kalo boleh, smua kaler nk.. hahahhaa :D

      Delete
  5. akak byk tupperware tapi sume mak akak beli haha dia suruh ambik akak ok je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaaaaaaa.. untung la mak akak kasi je.. best2.. hahahaha :D

      Delete
  6. saila pun ada botol air mcm tu,saila punya warna pink,adik punya warna oren..hehehe!
    tp mmg best tau collect tupperware ni..dah la cantik, colorful pastu tahan lama..
    bawak bekal g ofis mesti semangat gila pakai tupperware cun2..hehehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... tahan lama.. pastu rosak, boleh ganti.. warranty seumur idup pulak.. best2 :D

      Delete