Followers

Sunday, 24 March 2013

Akhirnya Convo Jugak..

Hi & Assalammualaikum..




Akhirnya akhirnya...
6 July 2013 nanti convo.. Yeeeeehuuuuuu!!!!!!!!! :)
Berzaman dah abeh study..
Tahun ni baru dapat convo.. Kawan2 yg 1 batch dah selamat pon convo tahun lepas..
Sy je tertinggal sorang2.. Y__Y
Tu la.. Sape suruh suka skip2 class kan.. HIHIHI!!~


*ampun.. fon ni takleh printscreen.. =__= *

Kepada semua pelajar UUM yang layak ke konvo, tarikh konvo adalah pada 06hb Julai 2013 jam 2ptg..
Di dewan MAS, UUM Sintok Kedah..
Tarikh untuk mengambil jubah adalah pada 05 Julai 2013..
Yuran konvo adalah sebanyak RM300 dan perlu di jelaskan sebelum 15hb April 2013..
Sila sahkan kehadiran anda sebelum 15hb April 2013..
Pengangkutan dan penginapan adalah di atas tanggungjawab pelajar sendiri..
Sebarang pertanyaan sila hubungi Liyana/Munira di talian 06*******.
Terima kasih..

Dapat msg ni tak tau apa perasaan..
Happy ada.. Teruja ada..
Yela first time dlm hidup nak convo pakai jubah.. Sape tak happy kan..
Salah satu impian sy.. :D
Dan tetiba jugak jadi sakit kepala.. HAHAHA..
Tetiba termenung jap.. Sebab jauh sangat.. >__<
Ok, kena arrange kan transport, penginapan & belanja ke sintok kedah bulan 7 nanti dari sekarang..
Yeahhhhhh!!!~

Love, Rina Ellisa


8 comments:

  1. tahniah dik!!!
    dah dekat2 dgn tarikh berpuasa tu.
    semoga segalanya dipermudahkan ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak..
      tu la.. betul2 dah nak puasa time tu.. :)

      Delete
  2. Alhamdulillah...
    Tahniah ell...
    hargai la beberapa saat atas stage amek skroll...unforgetable moment tu...heheheheheh

    Congaratulation in advanced again =)

    (p/s:ell kawan hang ni baru nak rerajin update blog balik ni..heheheheh )

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu Anis.. :)

      pasti akn ku hargai saat2 itu..

      haaa.. sila2 update selalu ye.. nti aku hari2 singgah.. :D

      Delete